Tornado Farm Escape

Tornado Farm EscapeDe online iDeal gokkast Tornado Farm Escape van Netent is een spel met een komisch thema. Het verhaal speelt zich namelijk af op een boerderij in de mid west van de Verenigde Staten. Op deze boerderij moeten de dieren allemaal hard werken en hier worden de dieren wat depressief van. Zij zijn dan ook toe aan een vakantie. In de intro van de videoslot is dan ook te zien dat zij blij zijn met een tornado die op komst is. Dit betekent namelijk dat zij even een break kunnen nemen van het harde werken op de boerderij. De boer zelf is niet zo blij met de dieren die vrolijk door de lucht vliegen met koffers in hun handen om op vakantie te gaan. De dieren zelf vinden het echter helemaal niet erg en kijken allemaal zeer vrolijk terwijl zij door de tornado worden opgetild en door de lucht vliegen. Zoals je van deze knotsgekke omschrijving zal verwachten is deze online gokkast een komische bedoeling.

Speel Tornado Farm Escape gratis

Ideal Klik hier en speel Tornado Farm Escape voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

De Tornado Farm Escape gokkast bestaat uit vijf afzonderlijke rollen waarop elk drie rijen symbolen staan afgebeeld. Op de achtergrond is het landschap te zien in het mid west van de Verenigde Staten waar de boerderij gevestigd is. Dit gebied is ieder jaar onderhevig aan tornado’s. De symbolen bestaan uit verschillende boerderijdieren, zoals een koe, paard, varken , schaap en kip. Deze dieren zijn de hogere prijzen die gewonnen kunnen worden en de manier waarop de symbolen zijn afgebeeld zie je de dieren vrolijk kijkend door de lucht vliegen. De lagere prijzen symbolen zijn onder andere een koffer, bank, radio, laars en krukje. Het Wild symbool is een rode tv met daarop het woord WILD afgebeeld. Met dit symbool kunnen alle andere symbolen van het spel vervangen worden behalve de koud en warm weer symbolen. Hiermee kan namelijk de Tornado feature van het spel geactiveerd worden.

Tornado feature

Een tornado ontstaat wanneer een warm en koud weer front met elkaar in aanraking komen. Dit is ook het geval tijdens het spelen op de Tornado Farm Escape gokkast van Netent. Echter zal jij als speler, net als de dieren op de boerderij, het helemaal niet erg vinden wanneer er een tornado ontstaat. Dit betekent namelijk dat er hoge prijzen in het verschiet liggen. De Turnado feature wordt geactiveerd wanneer een warm weer symbool op de eerste rol van de gokkast komt te staan en gelijktijdig een koud weer symbool op de laatste rol van de gokkast. Wanneer dit gebeurt komt er een tornado over het scherm heen die alle wild symbolen en het middelste symbool van de middelste rol zal opzuigen. Dit laatste symbool wordt het actieve symbool van de feature. Vervolgens volgen er een aantal re-spins die pas ophouden wanneer er geen Wild of actieve symbolen meer opgezogen kunnen worden door de tornado. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk van deze symbolen bij elkaar spaart tijdens de feature. Het aantal symbolen die opgezogen worden bepalen namelijk de prijs die je hiermee wint.

Storm feature

Niet iedere storm verandert in een tornado. Soms komt er ook gewoon een storm over de boerderij waaien. Ook dit is echter een feature die je leuke prijzen kan opleveren. De Storm feature kan bij iedere spin willekeurig geactiveerd worden. Wanneer dit het geval is dan zal een donkere wolk over het speelveld heen bewegen en verschillende symbolen in Wild symbolen veranderen. Dit kan zeer  mooie prijzen opleveren.

Tornado Farm Escape is een Netent gokkast met mooie animaties en leuke speciale features. De country muziek die tijdens het spelen te horen is brengen je net zoals de komische dieren in een goede bui. Probeer de iDeal online gokkast gratis uit of speel voor echt geld door op de button onder de slot te klikken.

X
cookie-2020.png