Victorious

VictoriousOnline gokkasten iDeal hebben veel verschillende thema’s. Zeker de Netent gokkasten worden iedere keer weer van een nieuw en origineel thema voorzien. Soms zie je wel enige overeenkomsten tussen de thema’s. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere gokkasten waarvan het thema is gebaseerd op een oude beschaving. Videoslots over de Oude Egyptenaren of de Inca cultuur uit Zuid Amerika komen bijvoorbeeld in de collectie voor. De Victorious gokkast is gebaseerd op de tijd van de Romeinen. Het machtige leger van het Italiaanse volk heeft via veldslagen een enorm rijk weten te veroveren dat het grootste deel van Europa bedekte. Het is dit machtige leger waar de Romeinen vooral bekend om staan. Het is ook het onderwerp van deze Netent gokkast waarop de prijzen elkaar niet snel opvolgen, zoals het geval is bij andere Netent gokkasten, maar wanneer ze uiteindelijk komen zijn het vaak grote prijzen.

Speel Victorious gratis

Ideal Klik hier en speel Victorious voor echt geld!

Gokkast design en 243 win ways

De Victorious gokkast is opgebouwd uit vijf rollen met daarop drie rijen symbolen. Bij het zoeken naar winnende combinaties hoef je jezelf deze keer niet druk te maken om win lijnen. Deze online gokkast is namelijk van de 243 win ways feature voorzien. Dit betekent dat symbolen van dezelfde soort enkel op aangrenzende rollen van links naar Soldier_symbolrechts hoeven te staan om een prijs op te leveren. Symbolen die je voorbij kunt zien komen tijdens het spelen hebben natuurlijk allemaal te maken met het Romeinse leger. De keizer is de hoogste prijs waard van de normale symbolen, daarna een officier uit het leger, een soldaat en een symbool waar een regiment van het leger op te zien is. De laagste symbolen zijn de bekende kaarttekens A, K, Q, J en 10. Daarnaast zijn er ook nog twee special feature symbolen die we apart zullen bespreken.

Gouden adelaar Wild symbool

De gouden adelaar die symbool staat voor het Romeinse leger is het wild symbool. Hiermee kunnen alle andere symbolen van het spel vervangen worden behalve de scatter. De gouden adelaar is vaak van grote hulp bij het maken van winnende combinaties op het speelveld. Vrijwel iedere keer als het symbool op de eerste, tweede of derde rol voorkomt zal dit een prijs opleveren.

Gouden krans scatter symbool

EmperorEen ander iconisch symbool van de Romeinen is de gouden krans. Keizers en andere hooggeplaatste Romeinen droegen deze krans op hun hoofd. Wanneer je het symbool van de keizer op de rollen van de Victorious gokkast goed bekijkt dan zie je ook op zijn hoofd een soortgelijke gouden krans. Drie of meer scatter symbolen geven je een prijs waarbij je inzet wordt vermenigvuldigd en een aantal free spins. Drie scatters betaalt bijvoorbeeld 15 free spins en 5x je inzet uit. Vier scatters 20 free spins en 20x de inzet waarmee je speelt. Ten slotte krijg je voor het maximale aantal van 5 scatters 25 free spins en 50x je inzet per spin. Prijzen gedurende de free spins feature worden met een 3x multiplier uitbetaald.

Gratis spelen van de Victorious gokkast kan hier op deze pagina gedaan worden. Om voor echt geld te spelen moet je de button klikken die je naar een online iDeal casino brengt.

X
spinia.png