Vikings Treasure

Vikings TreasureOnline gokkasten iDeal met een thema dat gebaseerd is op oude beschavingen zijn talrijk. De oude Egyptenaren, Inca’s en Aziatische beschavingen zijn veelgebruikte onderwerpen voor online gokkasten. Voor de Vikings Treasure gokkast heeft Netent gekozen om de eeuwenoude beschaving van de Vikingen als inspiratiebron te gebruiken. Dit is een onderwerp wat waarschijnlijk nauw aan het hart zal liggen van de ontwikkelaars bij Net Entertainment. Net zoals de Vikingen heeft Netent namelijk zijn oorsprong in Scandinavië. Vanuit hier zeilden de woeste Vikingmannen uit over de hele wereld met hun schepen. De bedoeling van deze reizen was om op rooftocht te gaan. Door deze rooftochten hebben de Vikingen dan ook grote schatten weten te vergaren. Het is deze Vikingschat die je kunt winnen tijdens het spelen van Vikings Treasure.

Speel Vikings Treasure gratis

Ideal Klik hier en speel Vikings Treasure voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

De Vikings Treasure gokkast is al een aantal jaren oud. De leeftijd van de videoslot is echter niet af te zien aan de animaties. Deze zijn namelijk van een top kwaliteit waar niet veel andere ontwikkelaars zelf nu nog niet aan kunnen tippen. Symbolen zijn allerlei objecten die met de Vikingen te maken hebben. Dit zijn onder andere een Vikingbijl, Vikinghelm, Vikingschild en Vikingschip. Daarnaast zie je ook de dochter van de stoere Viking man als symbool op de rollen van de gokkast voorbijkomen. De Viking man zelf is het Wild symbool en een hand met daarin een deel van de schat het scatter symbool. Winnende combinaties maken kan op 15 verschillende win lijnen. Doordat de muntwaarde en het aantal win lijnen ingesteld kan worden kunnen spins met inzetten van 2 cent tot 37,50 euro per spin gespeeld worden.

Viking man Wild symbool

De stoere Viking man met baard en helm op is het Wild symbool van Vikings Treasure. Hiermee kunnen alle andere symbolen van het spel vervangen worden om winnende combinaties te maken. Een symbool dat niet vervangen kan worden is de scatter. Over dit symbool met speciale eigenschappen lees je meer over in de volgende paragraaf. Naast het vervangen van andere symbolen is het Wild symbool ook een prijs waard wanneer je twee of meer van deze symbolen op een win lijn weet te krijgen. Een combinatie van vijf Vikingmannen leveren je zelfs een prijs op tot 10.000 munten.

Vikings Treasure scatter symbool

Het scatter symbool is een hand waarin een deel van de Vikingschat te zien is. Hierin liggen gouden munten, edelstenen en sieraden. Dit symbool is al een prijs waard vanaf een combinatie van twee symbolen. Daarbij hoeven de scatter symbolen niet eens op een win lijn te staan. De prijs voor een combinatie scatters is een multiplier op de inzet per spin waarmee je speelt. Voor een combinatie van twee symbolen is dit een 2x multiplier, maar deze kan oplopen tot maar liefst 500 keer je inzet wanneer je vijf scatters op de rollen van de gokkast weet te krijgen. Vanaf drie of meer scatter symbolen krijg je daarbij ook nog eens 15 free spins cadeau. Tijdens deze spins is een 3x multiplier actief op de prijzen die gewonnen worden.

Speel gratis hier de Vikings Treasure gokkast van Netent. Voor echt geld spelen kan in een online casino door op de button onder de videoslot te klikken.

X
cookie-2020.png