Wild Rockets

Wild RocketsDe thema’s die door Netent worden verzonnen voor de online iDeal gokkasten zijn altijd origineel en soms is het moeilijk te begrijpen hoe ze toch steeds weer op leuke originele ideeën kunnen komen voor de gokkasten. De Wild Rockets gokkast heeft als thema een vuurwerk fabriek en de animaties die hierin zijn verwerkt zijn werkelijk fantastisch. Op de achtergrond van de videoslot zie je de vuurwerk fabriek en twee jonge vrouwen die niet heel verantwoordelijk met het vuurwerk omgaan. Ook enkele van de speciale features sluiten leuk aan op het vuurwerk thema van de gokkast. Zo zijn er bijvoorbeeld wild symbolen in de vorm van een vuurpijl die afgeschoten kan worden over het speelveld. Daarnaast zijn er nog veel meer speciale features van het spel die we allemaal in deze Wild Rockets review zullen bespreken.

Speel Wild Rockets gratis

Ideal Klik hier en speel Wild Rockets voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

Over de opbouw van de Wild Rockets gokkast en het design is deze keer heel wat te melden. Dit begint bijvoorbeeld al bij het feit dat de gokkast deze keer niet is opgebouwd uit de standaard vijf rollen met 3 rijen symbolen. In plaats daarvan hebben de rollen een 3-4-5-4-3 patroon. De middelste rol van de gokkast heeft dus 5 rijen symbolen. Daarbij Pinkwordt er op de slot ook geen gebruikgemaakt van win lijnen. In plaats daarvan zijn er maar liefst 720 manieren om winnende combinaties te maken. Dit aantal win ways is zo hoog doordat winnende combinaties zowel van links naar rechts als van rechts naar links gemaakt kunnen worden. Dit zorgt voor de nodige spanning doordat het altijd spannend blijft of je iets gaat winnen totdat de laatste rol van de slot tot stilstand komt. Ook over het design zijn veel dingen te melden. De animaties van de achtergrond zijn werkelijk fantastisch, symbolen op de rollen bestaan uit verschillende soorten vuurwerk en het Wild symbool is een vuurpijl die over de rollen wordt afgeschoten.

Vuurpijlen Wild symbolen

Het Wild symbool van Wild Rockets is een afbeelding van drie vuurpijlen. Een leuk effect aan de vuurpijlen is dat deze een bepaalde richting kunnen uitsteken. Die richting worden de pijlen afgevuurd wanneer ze op de rollen verschijnen. Alle symbolen die de pijlen op hun weg tegenkomen zullen daarbij tevens in Wild symbolen veranderd Blauwworden. Uiteraard zal dit je kansen op het maken van winnende combinaties sterk laten toenemen. Het komt namelijk vaak voor dat een complete rol hierbij in wild symbolen veranderd. Dit zijn minimaal vier wild symbolen wanneer dit gebeurt. De speciale vuurpijlen komen namelijk alleen op de rollen 2, 3 en 4 voor.

Tot 50 free spins en 200x multiplier

De scatter symbolen van het Wild Rockets spel is een doos met vuurpijlen. Deze symbolen hoeven niet op aangrenzende rollen te staan maar kunnen op iedere positie als een combinatie geteld worden. Hoe meer dozen met vuurpijlen je op de rollen van de online iDeal gokkast kunt krijgen hoe meer munten je op de punten balans bij kunt schrijven. Dit kan zeer snel oplopen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij drie scatter symbolen 10 gratis spins en wordt de inzet waarmee je speelt verdubbeld. Krijg je echter vier van deze symbolen dan wordt dit al 20 gratis spins en een Rood20x multiplier op je inzet. Vijf scatter betekent een gegarandeerde gunstige uitbetaling. Bij een dergelijke combinatie van symbolen krijg je namelijk 200 keer je inzet als prijs uitgekeerd en kan je ook nog eens je geluk beproeven met 50 free spins. Gratis spins waarbij geen inzet geplaatst hoeft te worden zijn natuurlijk altijd lucratief omdat de prijzen die gewonnen worden in deze feature pure winst zijn.

Probeer de Wild Rockets gokkast op deze pagina gratis. Je kunt dan de geweldige 3d animaties en vermakelijke special features aanschouwen. Wil je na deze ervaring voor echt geld spelen dan klik je de button onder de slot.

X
spinia.png