Wild Turkey

Wild TurkeyDe thema’s van online gokkasten iDeal zijn vaak gebaseerd op oude beschavingen of gewoonweg fantasie. De Wild Turkey gokkast is een combinatie van beide. De verhaallijn van de slot is namelijk gebaseerd op een inheemse stam die ergens diep in een jungle woont. Toch is dit niet helemaal zoals het klinkt. De stam bestaat namelijk niet uit mensen maar uit een groep kalkoenen. De kalkoenen stam woont in hutten en aanbidt het wild symbool van de online gokkast. Het is niet zo gek dat dit symbool door de verschillende kalkoenen aanbeden wordt want deze kan andere symbolen vervangen en tot wel 60 free spins opleveren. Het knotsgekke thema en de bijzondere wild symbolen maken deze Netent gokkast een genot om te spelen. Zowel bet levels, win lijnen en muntwaarde kunnen ingesteld worden waardoor de minimum inzet 1 cent per spin is en deze maximaal opgevoerd kan worden tot 100 euro per spin.

Speel Wild Turkey gratis

Ideal Klik hier en speel Wild Turkey voor echt geld!

Gokkast design en opbouw

Zoals we inmiddels gewend zijn van Netent gokkasten zijn de animaties weer van top kwaliteit. Op de achtergrond van de vijf doorzichtige rollen van de gokkast zie je het jungle dorp waar de kalkoenen stam woont. Dit zijn kleine hutjes die grappig genoeg allemaal in de vorm van een kalkoenhoofd gemaakt zijn. Op de rollen zijn verschillende Oranjesymbolen te zien. De lagere prijzen kunnen gewonnen worden met de bekende kaartsymbolen 10, J, Q, K en A. De hogere prijzen zijn te winnen met vijf verschillende kalkoenen die allen gekleed zijn in inheemse stam kleding. Daarnaast komt nog één extra symbool in het spel voor en dit is een bijzondere Wild. Over deze speciale feature kan je verderop in deze review meer lezen. De soundtrack is drum muziek die goed aansluit bij het thema en sneller wordt wanneer er winnende combinaties met de symbolen op één van de 20 win lijnen gemaakt wordt.

Totempaal Wild symbool

De inheemse kalkoenen stam aanbidt een totempaal die ook als Wild symbool op de Wild Turkey gokkast fungeert. Met deze wild kunnen alle andere symbolen vervangen worden in het spel. Hierdoor wordt het maken van winnende combinaties een stuk makkelijker. In het basisspel komt de totempaal als enkel symbool voor. Het bijzondere aan deze Wild is echter dat deze een dubbel functie heeft. Het is namelijk ook de scatter van het spel. Drie of meer van deze symbolen ergens op de rollen van het spel belonen je met free spins. Drie Wild symbolen geven je 15 free spins, vier 30 spins en vijf wild symbolen een immense 60 free spins.

BlauwWild Turkey free spins

Het grote aantal free spins die gewonnen kunnen worden op de gokkast Wild Turkey worden nog eens extra winstgevend door de veranderende eigenschap van het Wild symbool. Tijdens de free spins modus verandert deze namelijk in een stacked wild symbool. Het is nu een volledige totempaal die een complete rol kan bedekken. Wanneer het symbool een complete rol bedekt zal je tevens beloond worden met 2 extra spins.

Speel hier de Wild Turkey gokkast gratis om het spel te oefenen. Wanneer je de gokkast onder de knie hebt dan klik je de button onder de slot om het voor echt geld te spelen in een vertrouwd iDeal casino.

X
cookie-2020.png