Wild Water

Wild WaterSommige online gokkasten ideal hebben een thema die je mee terugneemt in de tijd. De Wild Water gokkast is hier een goed voorbeeld van. Hoewel het thema van de online gokkasten een groep surfers is speelt het verhaal zich af in de jaren 60. In deze jaren was surfen enorm populair en waren surfers vredelievende hippies die zeer hip gekleed waren. De soundtrack van het spel doet ook denken aan de surf muziek van dit tijdperk. Daarbij hoor je de surfers hippe zinnen zeggen wanneer er een winnende combinaties op de rollen verschijnen. Dit zijn woorden zoals “awesome”, “cowabunga” en “radical”. In het begin zijn deze geluidseffecten heel leuk, maar na een tijdje zullen veel spelers ervoor kiezen om deze uit te zetten in de instellingen. Echter ook zonder geluidseffecten is de online iDeal gokkast leuk om te spelen.

Speel Wild Water gratis

Ideal Klik hier en speel Wild Water voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

De opbouw van de Wild Water gokkast is vrij standaard. Je hebt vijf rollen met daarop 20 win lijnen om winnende combinaties te maken. De symbolen zijn echter niet standaard weergegeven. Dit zijn namelijk vijf surfers die allen als stacked symbolen op de rollen voorkomen. Ieder symbool van een surfer bestaat dus uit drie vakken die een complete rol zouden kunnen bedekken. Hierdoor zijn er ook twee bonusprijzen te winnen die we later in deze review bespreken. Het surf team bestaat uit twee vrouwen met een blauwe en oranje bikini en drie mannen die groene, gele en rode zwembroeken aanhebben. Op de achtergrond is het strand te zien waar de surfers hun kunsten vertonen en aan de rechterkant van het speelveld is ook de iconische Volkswagen bus te zien die zo enorm populair is onder surfers. De hoogste prijs is te winnen met een enkel symbool waarop het silhouet van een vrouwelijke surfer te zien is die in een grote golf surft. Inzetten per spin moeten op minimaal 20 cent per spin ingesteld worden en dit kan maximaal 100 euro per spin worden.

Surf’s Up en Surf Team bonussen

Door de stacked symbolen van de vijf surfers kunnen twee verschillende bonusprijzen gewonnen worden. Wanneer je alle vijf de rollen compleet bedekt krijgt met complete surfer symbolen dan win je de Surf’s Up bonusprijs. Hiermee win je 20x de inzet waarmee je speelt op dat moment. De Surf team bonus kan je winnen wanneer alle vijf de leden van het team compleet op een rol te zien zijn. Dit levert je een leuke 200x je inzet op.

Surfer scatter tot 60 free spins

De meest lucratieve speciale feature van het spel zijn de free spins. Deze win je door drie scatter symbolen van een surfer op de rollen te krijgen. Minimaal bedraagt het aantal free spins 15. Echter bij vier scatter symbolen krijg je 30 spins en vijf scatters leveren zelfs 60 free spins op. Deze free spins feature is extra winstgevend doordat het normale Wild symbool van een haai verandert in een stacked wild symbool die een complete rol zal bedekken wanneer hiermee een winnende combinatie gemaakt kan worden.

Ga terug in de tijd en kruip in de huid van een surfer in de jaren zestig door hier gratis de Wild Water gokkast te spelen. Door op de button onder de slot te klikken kan je het spel voor echt geld in een iDeal casino online spelen.

X
spinia.png