Wish Master

Wish MasterHoe zou het zijn wanneer de geest uit Aladdin en de Wonderlamp gecombineerd wordt met een online gokkast iDeal? Dat er een geest in het spel voorkomt die allerlei wensen kan toekennen. Deze wensen hebben natuurlijk betrekking op het winnen van prijzen. Om dit te weten te komen kan je de Wish Master gokkast van Netent spelen. Deze online gokkast is namelijk gebaseerd op het sprookje van Aladdin en de wonderlamp en heeft een geest in het spel die uit een lamp tevoorschijn komt en wensen toekent. Wat deze wensen precies kunnen zijn dat kan je lezen in deze Wish Master review.

Speel Wish Masters gratis

Ideal Klik hier en speel Wish Master voor echt geld!

Gokkast opbouw en design

De Wish Master gokkast heeft een apart design vergeleken met andere Netent gokkasten. De knoppen op deze videoslot zitten wel ongeveer op dezelfde plek maar zijn toch net iets anders dan normaal. Dat komt misschien door de grote wonderlamp die rechtsonder in beeld te zien is. Dit is de lamp waaruit de geest tevoorschijn komt wanneer deze feature geactiveerd wordt. Hier lees je verderop in deze review meer over. Op de achtergrond is een schatkamer te zien waar de gouden munten en andere waardevolle dingen over de vloer heen verspreid liggen. Dit stelt waarschijnlijk de schat voor die je tijdens het spelen van Wish Master kunt winnen. De hogere symbolen zijn allen dieren afbeeldingen met een edelsteen erin verwerkt. Deze worden op de vijf rollen met 20 win lijnen gecombineerd met de bekende kaartsymbolen. Belangrijker is echter het Wild symbool en de wonderlamp. Dit zijn namelijk de speciale features van het spel waarbij vooral de wonderlamp enorm winstgevend kan uitvallen.

Wild symbool

Het Wild symbool in Wish Master is niet moeilijk te herkennen. Dit is namelijk simpelweg het woord WILD als symbool. Hiermee kunnen alle symbolen van het spel vervangen worden om een winnende combinatie mogelijk te maken. Tijdens de Wish Master spins kunnen de wild symbolen nog een speciale eigenschap krijgen.

Wish Master spins

Het symbool van de wonderlamp zal iedere speler van deze online gokkast graag voorbij zien komen. Een enkele wonderlamp die op de rollen komt te staan activeert namelijk de Wish Master spins. Dit zijn 10 spins waarbij de geest een wens zal toekennen. Deze geest komt dan uit de lamp tevoorschijn die rechtsonder in beeld te zien is. Overigens is dit overduidelijk niet de geest uit de Disney versie van Aladdin en de Wonderlamp. De Wish Master geest ziet er namelijk behoorlijk angstaanjagend uit. Al snel zal je echter merken dat je van de Wensen Meester niks te vrezen hebt. Hij kan namelijk de volgende wensen toekennen die tijdens de Wish Master spins actief zullen zijn.

Expanding Wilds die over de gehele rol verspreiden wanneer ze in beeld komen, Random Wilds die willekeurig een positie op de rollen innemen bij ieder spin, Wilds die een gehele rol van het spel bedekt gedurende de gehele feature, normale symbolen die in wilds veranderen en twee verschillende multipliers.

Overigens kan tijdens de Wish Master spins de feature nogmaals geactiveerd worden door opnieuw een wonderlamp op de rollen te krijgen. Wanneer dit gebeurt zullen er twee wensen die toegekend zijn door de geest tegelijkertijd actief zijn tijdens de spins.

X
spinia.png