Wonky Wabbits

Wonky WabbitsWanneer je denkt dat de ontwikkelaars van Netent nu toch echt moeite moeten gaan hebben om nieuwe originele thema’s voor een online gokkast iDeal te verzinnen verrassen zij je weer met een knotsgek thema zoals die van de Wonky Wabbits gokkast. Hierin wordt namelijk het verhaal verteld van een groep konijnen die een groentetuin onveilig maken. Tijdens het spelen krijg je een leuke up tempo soundtrack te horen die je energielevel op het juiste niveau houdt. De konijnen zie je niet als symbolen op de paytable staan van de gokkast. Echter zijn er speciale Wild symbolen die zich op de rollen voortplanten als konijnen en wanneer dit gebeurt komen de konijnen op een grappige manier tevoorschijn. Hoe deze speciale feature precies werkt lees je in deze review van de Wonky Wabbits Netent slot.

Speel Wonky Wabbits gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Klik hier en speel Wonky Wabbits voor echt geld!

Gokkast design en opbouw

De Wonky Wabbits gokkast heeft een zeer aparte stijl design meegekregen van de ontwikkelaars van Netent. Het verhaal van de konijnen die een groentetuin onveilig maken op hun zoektocht naar eten is natuurlijk al origineel. De stijl van animaties, waarbij de konijnen, groenten en tuin lijken alsof ze uit genaaide stukjes stof zijn gemaakt, dragen nog een steentje bij aan de originaliteit van het spel. De lagere prijs symbolen 10, J, Q, K en A zijn ook uit stukjes stof gemaakt. De hogere prijs symbolen zijn verschillende groentesoorten. De wortel is natuurlijk het symbool met de hoogste prijs. Deze worden gevolgd door tomaat, maiskolf, broccoli en een aubergine. Ook op deze groenten zie je vreemd genoeg een stiklijn van een naaimachine lopen. Inzetten op deze gokkast met vijf rollen en 15 win lijnen kunnen van 30 cent tot 150 euro per spin ingesteld worden.

Win Both Ways

Het lage aantal van 15 win lijnen kan eigenlijk verdubbeld worden. Wonky Wabbits kent namelijk de Win Both Ways feature. Dit wil zeggen dat je winnende combinaties met de symbolen kunt maken van links naar rechts en van rechts naar links. Deze feature maakt het spelen een stuk spannender. Je weet namelijk vaak pas zeker of er een prijs gewonnen wordt wanneer alle vijf de rollen tot stilstand zijn gekomen.

Reproducerende Wild symbolen

Iets waar konijnen bekend om staan is het recordtempo waarin deze dieren zich voortplanten. Deze kenmerkende eigenschap is ook aan de Wild symbolen van deze online Netent gokkast gegeven. Het paarse symbool waarop met gele letters het woord Wild is gestikt kan alle andere symbolen in het spel vervangen. Wanneer een deze symbolen op de rollen komen dan zullen zij zich voortplanten. Dit gebeurt met een leuke animaties waarbij een konijn tevoorschijn komt en verschillende groente symbolen van het speelveld zal eten en deze verandert dan in een Wild symbool. Het is de enige speciale feature van het spel, maar wel één die met iedere spin geweldige prijzen op kan leveren. Omdat de Wild symbolen stacked op de rollen 2 en 4 voor kunnen komen is het mogelijk dat na de voortplanting van deze symbolen je met maar liefst 14 wild symbolen op de rollen speelt.

De Wonky Wabbits gokkast is het zeker waard om uit te proberen. Dit kan gratis op deze pagina. Je kunt ook voor echt geld spelen op de iDeal gokkast door de button speel voor echt geld te klikken.