Zombies

ZombiesWil je een online iDeal gokkast spelen bij een online casino waar de spanning niet alleen komt van de mogelijkheid om grote prijzen te winnen dan is de Zombies gokkast een goede optie. Bij deze online videoslot speel je namelijk de rol van een zombiejager die jaagt op de levende doden. De symbolen op de vijf rollen van de slot zijn verschillende wapens waarmee de zombies in het spel verslagen kunnen worden. Denk  hierbij aan honkbalknuppels waar spijkers doorheen geslagen zijn en een cirkelzaag die volledig met bloed bedekt is. Andere symbolen die op de rollen van de online gokkast voorkomen zijn verder bewijs dat de strijd als zombiejager zeer bloedig is. Zo zie je bijvoorbeeld ook uitgerukte oogballen en hersenen voorbijkomen.

Speel Zombies gratis

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Speel direct Zombies voor echt geld!

Zombie Wild symbolen

In de Netent videoslot Zombies komen verschillende Wild symbolen voor. Dit zijn symbolen die andere symbolen in het spel kunnen vervangen om de hoogst mogelijke winnende combinatie te completeren. Op de eerste en laatste twee rollen van de gokkast zijn dit de normale Wild symbolen die in vrijwel alle videoslots van Netent voorkomen. Op de middelste rol is het Wild symbool een zogenaamd stacked symbool. Dit wil zeggen dat op de middelste rol van Wapensde slot het Wild symbool opgestapeld voorkomt. Het kan hierdoor makkelijk voorkomen dat de complete derde rol van de videoslot met Wild symbolen wordt bedekt. Hierdoor nemen de kansen om prijzen te winnen natuurlijk significant toe. De derde en laatste variant op het Wild symbool die je tijdens het spelen op deze gokkast tegen kunt komen is de Random Wild. Zoals de naam al aangeeft kan deze willekeurig bij iedere spin op de rollen van de gokkast verschijnen. Het Wild symbool is hierdoor één van de meest waardevolle speciale features van deze videoslot. In deze slot is de wild niet verrassend het symbool van de zombie. Alle symbolen kunnen met dit symbool vervangen worden behalve het Scatter symbool.

Radioactief Scatter symbool

Tussen de verschillende symbolen die op de vijf rollen van de Zombies videoslot voorkomen is ook een radioactieve koker te vinden. Dit symbool fungeert als het Scatter symbool van het spel. Krijg je drie of meer van deze symbolen op willekeurige rollen van de slot dan win je een aantal free spins. De Scatter symbolen hoeven niet perse op een Eyeswinlijn te staan om hiermee free spins te winnen. De gratis spins van deze gokkast kunnen zeer winstgevend zijn. Tijdens de spins is namelijk een speciale zombiemeter actief waarop verschillende multipliers staan aangegeven. Bij iedere free spins die er gespeeld wordt zal de zombiemeter een hogere multiplier activeren. Zo kan het zomaar voorkomen dat tijdens de free spins gewonnen prijzen met 10x vermenigvuldigd worden. Bedenk hierbij ook dat er voor de spin geen inzet geplaatst hoeft te worden en het is niet moeilijk te begrijpen dat iedere speler van de Zombies gokkast deze feature graag voorbij ziet komen.

De iDeal gokkast Zombies is hier gratis uit te proberen. Beleef eerst de spanning van het spel door je in de rol van een zombiejager te begeven. Later kan ook voor echt geld gespeeld worden door de button naast de videoslot te klikken.