Aquatica

AquaticaDe Aquatica gokkast van Playson neemt je mee naar de diepten van de oceaan. Beleef zelf ook avonturen onder in de zee en speel Aquatica gokkast. Want met dit slot neem je letterlijk een duik in de oceaan. Door de prachtige graphics kan je tijdens het spelen genieten van de fauna en waterflora uit de oceaan genieten. De achtergrond van de gokkast bestaat dan ook uit schelpen, koraal, algen en luchtbellen. Volg de kleine gele onderzeeër over de zeebodem en ontdek fabelachtige schatten. De kleurrijke 3D graphics zijn gemaakt in komische stijl en zijn erg leuk. Ze passen perfect bij de vrolijke achtergrondmuziek en de polyfone geluidseffecten.

De gokkast

Aquatica gokkast is een online gokkast met 5 rollen en 9 winlijnen. Dit spel is geschikt voor zowel spelers met een klein als met een groot budget. Het aantal winlijnen kan je zelf configureren/ instellen. De inzet per lijn kan worden ingezet van €0,01 tot €5,00 per beurt. Dit resulteert in een maximale inzet van €45,00. De winlijnen zijn genummerd van links naar rechts.
Dit online spel heeft een verrassend rijk geluid. Tijdens het spel wordt je begeleidt door zachte muziek gespeeld door een harp en xylofoon. Als je een winnende combinatie weet te draaien op de rollen, dan volgen er bijzondere geluiden, gevolgd door een zegevierende melodie.

_karakterDe symbolen

De symbolen op de rollen bestaan uit diverse vriendelijke zeedieren die je kunt tegenkomen en de apparatuur die nodig is om dit ecosysteem te kunnen verkennen. Op de rollen kom je daarom de volgende symbolen tegen waar je winnende combinaties van kunt draaien zoals reusachtige oesters, een parel, een onderzeeër, een zeepaardje, een zeester, een vreemde vis en enkele cijfers en letters. Alle symbolen zijn gegoten in een soort kleiachtige vorm, waardoor ze een leuk en speels uiterlijk krijgen.

Het wild symbool

De wild in de Aquatica gokkast is de onderzeeër. Deze kan alle symbolen vervangen behalve het scatter symbool. Hierdoor kan de onderzeeër zorgen voor het vervullen van een winnende combinatie, maar ook kan het een al winnende combinatie vergroten. Dit levert leuke, aangename winsten op.

Het scatter symbool

De Parel in de schelp is het scatter symbool en kan zorgen voor het activeren van een free spins bonus. Lukt het je om minstens drie scatter symbolen op de rollen te toveren, dan krijg je meteen 25 gratis spins. Daarnaast levert het scatter symbool ook winst op. Zelfs zonder gratis spins leveren twee scatter symbolen op een winlijn al winst op.

_screenshotDe gamble functie

Zoals gebruikelijk bij de Playson gokautomaten is het mogelijk om na een winst toegang te krijgen tot een extra gokspel. Wanneer je de keuze maakt om te gaan gokken en op de gamble knop drukt, kom je in een scherm waar een stapel kaarten ligt. Jij moet raden welke kleur kaart de eerst volgende kaart zal zijn. Als je voorspelling juist is, dan wordt je eerder behaalde winst verdubbeld. Ook kan je nog raden welke soort kaart er zal worden omgedraaid. Is deze voorspelling ook juist dan wordt je winst nog een keer verdubbeld. Maar let op: als je verkeerd gokt, verlies je al je winst.

Ook mobiel te spelen

Het spel Aquatica van Playson is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en is uitstekend te spelen dankzij HTML5 voor iPhone, Android-smartphone of tablet.

X
cookie-2020.png