Bumper Crop

Bumper CropHeb je er ooit wel eens aan gedacht om een gokautomaat te spelen die over het boerenleven en oogsten gaat. Met de Bumper Crop gokkast van Playson beleef je een avontuur rondom een kleine, lieve boer, die kan veranderen in superman. De Bumper Crop gokkast heeft indrukwekkende 3D-beelden, meeslepende audio-effecten en een leuke verhaallijn die ervoor zorgt dat je het spel graag wil spelen. Het vertelt namelijk het verhaal van een boer die per ongeluk een bak kunstmest over hem heen liet vallen waardoor hij ineens een super boer werd; een soort super held. Dit uitstekende videoslot van hoge kwaliteit is leuk en maakt dat je meteen wilt spelen

De gokkast

Bumper Crop is een waanzinnig leuke 5-rollen en 27-winlijnen video slot van Playson! De achtergrond van het slot is een prachtige boerderij, waar de boer naast de rollen staat te wroeten in de grond en groeten aan het verbouwen is in de tuin. Je kan de inzet zelf bepalen en ook het aantal winlijnen waarmee je wilt spelen. Je kunt inzetten vanaf 0,01 cent per draai tot 1,35 eurocent per draai. Hierdoor is het een spel voor zowel beginners als highrollers.

De symbolen

ScreenshotIn Bumper Crop bestaan de symbolen uit; e traditionele speelkaarten van 10 tot Aas, een zak zaden, een schop, de tuinman en zijn alter ego de Super Tuinman, een gieter, een zon en alles wat je nodig hebt om de tuin te laten groeien!

Het wild symbool

Bumper Crop kent zoals alle gokkasten van Playson ook een wild. Dit is in dit geval een boom. Deze kan voorkomen op elke rol, met uitzondering van de middelste rol, en vervangt andere symbolen. De wild kan uitbreiden over de hele rol en geef 1-4 Free Spins. Het aantal spins dat je krijg is hierbij afhankelijk van de hoeveelheid fruit die in de boom hangt. De gokkast heeft een soort van cartoonachtige look. Symbolen zijn geplaatst op houten planken en de muziek past bij het boeren leven want je hoort veel dierlijke geluiden.

Het super wild symbool

Naast de gewone wild kent dit spel ook nog een super wild. Deze super Wild heeft dezelfde functies als de normale wild, alleen met wel een verschil. De super Wild komt alleen voor op rol 3 en kan er voor zorgen dat je 10 Free Spins krijgt.

Het “super boer” symbool

Dit super boer symbool kan alleen verschijnen tijdens de Free Spins modus, maar zorgt er voor dat er een boom volledig vol groeit en je dus winsten behaald. Er kan maar één boom op het scherm verschijnen. Als je weer een nieuw super boer symbool krijgt tijdens de volgroeide boom, zal dit symbool verdwijnen.

De gamble functie

Na elke winnende combinatie verschijnt er een gamble knop die begint te knipperen. Je hebt de keuze om aan dit gokspelletje mee te doen door op de knop te drukken. Er verschijnen bloempotten in beeld waaruit jij een bloempot moet kiezen waarvan het getal groter is dan de bloempot die er al stond. Kies je de juiste bloempot dan zal je winst verdubbelen. Je kunt maximaal 5 keer gokken.
een hoog budget zal vooral genieten van dit spel is ontworpen met functies die je belonen spelers die

X
cookie-2020.png