Odysseus

OdysseusHoud je van geschiedenis en heb je interesse in de Griekse Mythologie, dan is Odysseus van Playson een videoslot dat je meeneemt naar het mythische Griekse tijdperk alwaar de Trojaanse oorlog heerste. Speel mee in de spectaculaire avonturen die de beruchte en sluwe Griekse leider Odysseus overkomen na zijn terugkeer uit Troje. Met gratis spins, scatter symbolen en bonusrondes is dit een videoslot vol avontuur.

Wat is de Odysseus gokkast

Odysseus is een 5 rollen videoslot met 30 winlijnen. Inzetten kan je al plaatsen vanaf 0,01 € per winlijn tot een maximum van € 0,25 per winlijn. In Odysseus kan je de winlijnen zelf instellen door op de knop aan de onderkant van het scherm te drukken. De jackpot bestaat uit maximaal € 500 voor een maximale inzet van € 0,25 per winlijn. De symbolen zijn grafisch prachtig en de muziek past perfect binnen het thema en laat je onderdompelen in het mystieke Griekenland. Voordat je de rollen begint te draaien kan je genieten van traditionele muziek gespeeld door een mandoline. Aan de onderkant van je scherm, zie je een stormachtige zee, waarop een majestueuze zeilschip vaart.

De symbolen

Het spel is geïnspireerd op de Griekse mythologie en op de rollen staan dan ook symbolen die thematisch verbonden zijn met de mythen van Odysseus. Daartoe behoren uiteraard Odysseus. Zijn symbool levert in dit spel uiteraard ook de hoogste winst op. Hij levert 500 munten op.Verdere symbolen die in het videoslot voorkomen zijn; het paard van ScreenshotTroje, een oude soldaat, een gouden schild, een standbeeld van godin Athena, een helm, een lier, een vaas, een lauwerkrans en een zilveren munt.

De wild

De wild in Odysseus is een Grieks oorlogsschip, dat ervoor zorgt dat je krijgt gratis spins kan verdienen. Het vervangt ieder ander symbool, dat je nodig hebt om een winnende lijn te voltooien, behalve de scatter. Doordat de wild in het scherm verschijnt, kan je een bijna volle combinatie volmaken en een al winnende combinatie ook nog eens uitbreiden. Dit levert altijd winst op. De wild kan je dus zien als een soort joker.

Het scatter symbool

De scatter is in dit videoslot een standbeeld van Athena; de Godin van intelligentie, vaardigheid, vrede, oorlog en wijsheid. Als je 3, 4 of zelfs 5 van deze godinnen weet te draaien op de rollen dan kan je respectievelijk 10, 25 of 100 vrije rotaties winnen.

Gok functie

LogoNa een succesvolle winst, kan je een gokspel spelen – maar alleen als je dit wilt. Na een overwinning, zal er aan de onderkant van het scherm, een gamble knop verschijnen. Als je erop klikt, wordt je meegenomen naar een ander scherm. Er liggen vijf speelkaarten voor je klaar waarmee je het spel kunt spelen. Jij moet raden welke kleur kaart de volgende kaart is die zal worden omgedraaid. Je hebt 50% kans en als je rood of zwart dus goed raadt, dan wordt je winst verdubbeld. Je kan er ook nog voor kiezen om te raden welke soort kaart er om wordt gedraaid. Wanneer je dan de schoppen, klaver, ruiten of harten juist weet te kiezen dan heb je 25% kans, dus als je het dan goed hebt dan wordt je oorspronkelijke winst vervierdubbeld. Dit spelletje mag je vijf keer achter elkaar spelen. Doe je het fout, dan gaat je winst verloren en ga je terug naar het basisspel.