Pirate’s Treasures Deluxe

Pirate's-Treasures-DeluxeHoud je van sensatie, spanning en avontuur, draai dan eens aan de rollen van deze gokkast in het thema piraten. In Pirates Treasures Deluxe neem je de rol in van een dappere piraat op een indrukwekkende schip. Een decor van golven met in de verte een bleke zon vormt de achtergrond van de gokkast. Pirates Treasures Deluxe is een video slot van bedrijf Playson. Dit videoslot is voorzien van een 5 rollen en 21 winlijnen. De gokkast heeft daarnaast levendige muziek van exotische instrumenten aan boord waar je tijdens het spel van kunt genieten. De menu’s zijn voorzien van een piraten melodie en zodra je een winnende combinatie weet te draaien op een winlijn, dan hoor je allerlei explosieve geluiden en kan je genieten van een spectaculaire animatie.

In Pirates Treasures Deluxe heb je de optie om zelf de winlijnen in te stellen. Je kan er voor kiezen om tussen 1 en 21 winlijnen te activeren. Inzetten kan je al plaatsen vanaf minimaal 0,01 eurocent per winlijn tot een maximum van 500 eurocent per winlijn.

Symbolen van Pirates Treasures Deluxe

De symbolen op de rollen hebben, hoe kan het ook anders, allemaal te maken met het piratenthema en bevatten afbeeldingen van de bemanning en de lading van dit bijzondere schip. Zo kom je op de rollen afbeeldingen tegen van een kist gevuld met honderden gouden munten, een papegaai, een jonge vrouw met een vreemde hoed, kompas, een kanon, een zeilboot, een piraat en enkele letters tegen.

Wild en scatter symbolen

Pirate's Treasures Deluxe screenshotZoals verwacht, zitten er in Playson gokkasten altijd wild symbolen en scatter symbolen en Pirates Treasures Deluxe is hierin zeker geen uitzondering. De piraat is uiteraard het wild symbool in dit slot. En kan ieder ander symbool vervangen in de rollen om een winnende combinatie te vormen, echter kan het de plaats van het scatter symbool niet innemen.

In Pirates Treasures Deluxe is het piratenschip het scatter symbool. Wanneer de scatter symbolen verschijnen op rol 2, 3, 4 of 5, word je getrakteerd op een vermenigvuldigingsfactor van 2, 5, 10 of 100 bij de huidig winlijn. Het scatter symbool kan ook een gratis spin ronde activeren als er twee of meer van hen verschijnen op de rollen. Dit kan resulteren in 10 gratis spins. Als het je lukt om een winnende combinatie te draaien tijdens deze gratis spins dan wordt elke winst ook nog eens vermenigvuldigd met twee. Dit maakt dat de gratis spins in dit Pirates Treasure Deluxe Slot een leuke en lucratieve manier kan zijn om aardige winsten te verzamelen.

Gok functie

Na elke winst die je weet te pakken in Pirates Treasures Deluxe, krijg je de mogelijkheid om een extra gokje te wagen en dus ook wat extra geld te vergaren. Wanneer je wint, begint de gamble knop te knipperen en wanneer je op ‘gamble’ drukt dan kom je op de boeg van het schip terecht samen met de vrouw die ook als symbool voorkomt. Aan jouw kant van het scherm liggen 4 kaarten. De vrouw trekt ook een kaart. Jij mag kiezen uit de vier kaarten. Probeer te kiezen voor een kaart die hoger is dan die van de vrouw. Lukt je dit dan zal je winst worden verdubbelen. Lukt dit niet dan gaat je winst naar de vrouw.

 

X
cookie-2020.png