Riches of Cleopatra

Riches of CleopatraHoud je van gokkasten met een Egyptisch thema, dan is deze Riches of Cleopatra gokkast een leuke uitdaging. Beleef de rijkdom van koningin Cleopatra in het oude Egypte – met al het zand, goud en andere schatten in het midden van de piramides.

Over de Riches van Cleopatra Video gokkast

Dit is een 5 rollen en 20 winlijnen videoslot. Het videoslot is behuisd in een Egyptisch graf. Boven de rollen zie je de rivier de Nijl en een deel van Cleopatra’s koninkrijk. Het videoslot is erg kleurrijk. Je kan het aantal winlijnen van Riches of Cleopatra zelf aanpassen. Zo kan je 1, 5, 9, 13, 15 en 20 actieve winlijnen instellen. Inzetten kan je al plaatsen vanaf 1 eurocent tot 100 euro per draai. De zijn winsten die je kunt behalen bij bepaalde combinaties, worden gerekend van links naar rechts. Alle combinaties staan vermeld in de prijzentabel die je kunt raadplegen.

De symbolen

De symbolen die draaien op de rollen van de Riches of Cleopatra gokkast zijn van een mooie grafische kwaliteit. Ze zijn goed geïllustreerd, voorzien van felgekleurde grafische HD-kwaliteit. Ze bestaan uit Cleopatra zelf, de Egyptische koning of farao, kat,hond, scarabee kever, dorsvlegel, oog van Horus, kaartsymbolen, fonkelende juwelen, gouden kettingen en sieraden allen in een mooie Egyptische stijl.

ScreenshotDe wild

Vanzelfsprekend is de grote dame Cleopatra het wild symbool in Riches of Cleopatra gokkast en dit symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de scatter. Hierdoor krijg je extra mogelijkheden om winnende combinaties te vormen wanneer mogelijk. Het verdubbelt ook je winst wanneer ze op je scherm verschijnt Draai je 5x Cleopatra op de rollen, dan kan je de top jackpot van maar liefst 10.000 munten winnen!

Het scatter symbool

Het gouden masker van de Egyptische koning/farao is het scatter symbool. Met dit gouden masker kan je multipliers verdienen, evenals een bonusspel. Dit zijn gratis spins en die kunnen worden geactiveerd door drie of meer van de scatter symbolen te draaien, waar dan ook op de rollen. Je krijgt dan vijftien gratis spins en geeft ook nog drie x multipliers. Draai je tijdens de free spins weer 3 scatters, dan worden er weer 15 free spins aan je vorige free spins toegevoegd. Dus nog meer kansen om te winnen.

De extra gokfunctie: Gamble knop

Wanneer je een winnende combinatie hebt gedraaid heb je in het Riches of Cleopatra slot, net zoals in andere slots van Playson, nog een extra winkans met een gokspelletje. Wanneer je op de knipperende gamble knop drukt, ( deze keuze mag je maken, maar hoeft niet) kom je aan een tafel te zitten tegenover de mooie Cleopatra. Zij laat 2 gouden dozen zien, waaruit jij een keuze mag maken. Je moet zien te raden in welke doos een verdubbelaar zit. De ene doos heeft dus niets in zich, terwijl de andere een verdubbelaar heeft. Kies je voor de juiste doos, dan wordt je winst verdubbeld. Als je goed gokt, kan dit dus een leuke extra winst zijn en kan je met dezelfde inzet nog een keertje gokken. Zo kan je dit spelletje 10x spelen en kan je dus extra geld winnen. Gok je fout dan wordt je weer teruggestuurd naar het originele spel.