Sky Way

Sky WayStap aan boord van dit vliegtuig uit de pionierstijd van de luchtvaart en beleef een gedurfd avontuur. Sky Way van Playson neemt je mee, hoog in de wolken, en zal zorgen voor een bijzondere game ervaring. De gokkast heeft een achtergrond van wolken in de schemering. Hierdoor is het net alsof je uit het raam van een vliegtuig/ zeppelin kijkt, terwijl je hoog in de lucht vliegt. De knoppen zijn vormgegeven als delen van een oud vliegtuig/ zeppelin. Dit draagt bij aan een gevoel van avontuur en opwinding bij het spelen van het spel. Met het mooie wolkendek onder je en de aparte, bijpassende vliegtuig geluiden is de Sky Way speelautomaat een belevenis op zich.

De gokkast

Skyway is een 5 rollen videoslot met 21 winlijnen. De winlijnen kan je zelf inzetten en het is in Sky Way mogelijk om al vanaf € 0,01 in te zetten en een maximum inzet te plaatsen van 2 €. Sky Way kan je automatisch laten spelen door op de autoplay knop te klikken. Pas dan wel op, want de rollen draaien erg snel en je kunt zo door je budget heen zijn. Winnende combinaties bestaan uit 3 of meer van dezelfde symbolen naast elkaar. Deze kunnen alleen gedraaid worden van links naar rechts en moeten beginnen op de eerste rol.

De symbolen

De symbolen in deze gokkast doen je denken aan een reis rond de wereld. De rollen in deze gokkast zijn gevuld met symbolen uit de pionierstijd van de luchtvaart en omvatten; uitvinders, globes ,een vrouwelijke piloot, een zeppelin, een mannelijke vliegenier, cijfers, navigatie-instrumenten en letters.

De wild

ScreenshotIn Sky Way is een wild symbool aanwezig. Deze wordt vertegenwoordigt door een vrouwelijke piloot. Dit symbool kan elk ander symbool in het spel vervangen, behalve het scatter symbool. Als je 5 van deze wild symbolen weet te draaien, kraak je de actieve jackpot van 9.000 munten.

Het Scattersymbool

De zeppelin is in Sky Way het scattersymbool en als je 3 van deze symbolen op je scherm draait, ontkoppel je 16 free spins. Tijdens deze free spins fungeert de scatter ook als een extra wild, dus dit kan wederom zorgen voor veel winnende combinaties.

Gamble functie

Zoals in elke Playson gokkast, zit ook in Sky way een gamble functie. Nadat je een winst hebt gedraaid, gaat een gamble knop knipperen. Je hebt de keuze om op deze knop te drukken om een extra gokspelletje te spelen. Wanneer je hiervoor kiest moet je raden welke kaart hoger zal zijn als de kaart die op je scherm staat afgebeeld. Raad je dit goed, dan zal je winst worden verdubbeld. Dit spelletje kan je 5 keer achter elkaar spelen. Gok je verkeerd, dan ben je de winst wel kwijt.

Ook mobiel te spelen

Deze klassieke mobiele online gokkast met vijf rollen en 21 winlijnen kan je ook eenvoudig vanaf je tablet of smartphone, ( zowel iPhone of de nieuwste Android-apparaten) besturen. Je speelt het spel via de browser dankzij de HTML5 ontwikkelingen.

Voor online videoslot spelers die houden van de luchtvaart thema’s, zal Sky Way een gokkast zijn waarbij je je direct thuis zal voelen.

 

 

X
cookie-2020.png