Spirit Of Aztec

Spirit Of AztecBen je een ontdekkingsreiziger? Ga dan mee op reis naar de jungle van Zuid-Amerika naar de tijd van de Azteken. Dit prachtige videoslot van Playson is volledig geïnspireerd op het mysterieuze Azteekse volk. Bij het starten van het spel, krijg je al meteen een Aztec gevoel. Vooral door de donkere beelden tegen een rode achtergrond aan. Op de achtergrond klinkt een soundtrack met een duidelijk Zuid-Amerikaanse stijl die je helemaal in de sfeer brengt met de geluiden van een panfluit. Kortom: er wacht een leuk avontuur op je als je voor Spirit of Aztec kiest.

De gokkast

Spirit Of Aztec van Playson is een 5 rollen videoslot met 21 winlijnen. Het ronddraaien van de rollen gaat erg snel, zoals in alle spellen van Playson. Hierdoor moet je goed je geld in de gaten houden omdat je door de snelheid van de spins, erg snel door je saldo heen kunt raken.De winlijnen kan je zelf instellen. Met de inzetknop kan je een eigen inzet bepalen. Je kan al inzetten vanaf 0,01 cent per lijn. De hoogste inzet die je kan plaatsen is 100,00 per lijn. Dit geeft Spirit of Aztec een vrij omvangrijk inzet bereik, waardoor het een ideaal spel is voor spelers met elk budget en dus ook een spel is voor highrollers. Dit videoslot van Playson is een spel dat gemakkelijk is om op te pikken. Dus het is voor verschillende spelers een leuke gokkast om uit te proberen.

De symbolen

Op de vijf rollen staan prachtig getekende symbolen die verband houden met de Azteekse beschaving zoals: een Amazone vrouw, een tijger, een gier, een piramide, standbeelden van de belangrijkste afgoden, een glazen schedel en kaartsymbolen.

De scatter

ScreenshotHet scattersymbool in Spirit of Aztec is een glazen schedel. Draai je 3 of meer glazen schedels op je scherm dan wordt er een free spins bonus geactiveerd waarmee je 15 gratis spins wint. Komen er tijdens je gratis spins weer glazen schedels op je scherm dan worden er opnieuw 15 gratis spins toegevoegd. Erg lucratief dus om schedels te gaan verzamelen.
Daarnaast kan dit scatter symbool ook zorgen voor leuke verdubbelingen van je inzet. Verschijnen er 3,4, of 5 van deze scatter symbolen dan kan dit zorgen voor een 5x, 20x of 500x verdubbeling van je totale inzet.

De wild

In Spirit of Aztec is de wil een mooie Amazone Vrouw die alle andere symbolen op de rollen kan vervangen met uitzondering van de scatter. Deze vrouw is veruit ook het hoogst betaalde symbool. Lukt het je bijvoorbeeld om er 5 te laten verschijnen in winnende combinaties dan verdien je 10.000 keer je inzet.

Gamble functie

Zoals in alle slots van Playson is er ook in dit spel een gamble spel aanwezig. Door op de gamble knop te drukken na een winst, kan je vrijwillig aan dit spel deelnemen. Je moet raden of de volgende speelkaart die onthuld zal worden hoger of lager zal zijn dan diegene die is weergegeven op het scherm.

Probeer eerst gratis uit

Enthousiast geworden? Ga het spel dan eerst eens gratis uittesten om te ervaren of het spel ook daadwerkelijk iets voor jou is. Vaak kan dit al zonder een account aan te maken bij een online casino. Je leert de gokkast kennen en als je Spirit of Aztec vervolgens uit je duimpje kent, dan is het leuk om voor extra spanning te gaan en voor echt geld te gaan spelen.