Taiga

TaigaDe naam van het spel “Taiga” staat voor een bos met veel naaldbomen die vooral voorkomt in koude gebieden. Dit is ook duidelijk zichtbaar in dit videoslot. Een mooi Russisch besneeuwd bos vormt namelijk het decor voor dit videoslot Taiga van Playson. In dit bos speelt een bruine beer de hoofdrol.

Taiga is een videoslot dat alles in huis heeft om voor veel verschillende spelers een leuk en winstgevend spel te kunnen zijn. In dit slot heb je een kans om te genieten van de wilde natuur in zijn oorspronkelijke en unieke vorm. De gokkast heeft absoluut prachtige graphics en geluiden, die rechtstreeks uit het bos komen.

De gokkast

Taiga bestaat uit 5 rollen en 20 winlijnen. Je kan bij Taiga met verschillende inzetten spelen. De minimum inzet is 1 cent en de maximale inzet is 40 euro. Dit betekent dat dit spel voor spelers met een groot en klein budget te spelen is.

Bij Taiga kan je geld winnen als je een combinatie van 2 soortgelijke symbolen weet te draaien. Winnende combinaties worden gerekend van links naar rechts waarbij de combinatie moet starten vanaf de eerste rol. Taiga is een gemakkelijk spel dat door vele mensen kan worden gespeeld. Je hebt het spel snel door. De autoplay modus is extreem snel. Hiermee moet je wel oppassen want je gaat hiermee heel snel door je geld heen omdat het zo snel gaat.

De symbolen

In Taiga bestaan de rollen uit wat eenvoudig getekende symbolen van dieren zoals een vos, eekhoorn, tijger bessen, frambozen, paddenstoelen en noten.

Het wild symbool

ScreenshotDe beer fungeert als het wild symbool in deze gokkast en kan alle symbolen met uitzondering van het bonus symbool vervangen. Er staat een prijzentabel bij Taiga vermeldt die je kan raadplegen om te zien welke prijs er bij een combinatie hoort.

Het bonus symbool

De tijger is het bonus symbool in Taiga en is de sleutel tot het activeren van een free bonus ronde. Rol je 3 tijgers op de rollen dan zal je 5 gratis spins winnen en zal je winst ook nog worden verdubbeld.

Extra gokfunctie

In Taiga bestaat de mogelijkheid om na elke winnende draai een gokspel te doen. Als je hiervoor kiest zal je worden omgeleid naar een open plek in het bos waar een bruine beer te vinden is met vijf speelkaarten. De beer draait 1 van de 5 kaarten om en jij moet een kaart kiezen die hoger uitvalt dan de kaart die de beer heeft omgedraaid. Als je dit lukt zal je winst worden verdubbelt. Lukt het niet dan zal je winst wel verloren zijn.

Taiga ook gratis te spelen

Taiga van Playson is een leuk video slot waar je heel wat prijzen mee kunt te winnen. Taiga is ook gratis te spelen. Hierdoor kan je het spel uitproberen en ontdekken of het spel is waar jij veel plezier aan kunt beleven. Uiteraard is het spannender om met echt geld te spelen. Dus bevalt de gokkast je en denk je de regels goed onder de knie te hebben, dan kun je met echt geld aan de slag gaan en proberen zoveel mogelijk geld te winnen.

 

 

X
cookie-2020.png