Treasure of Tombs

Treasure of TombsBegeef jezelf in Egyptische sferen en speel de fantastische Treasure of Tombs gokkast van Playson. De Treasure of Tombs gokkast is geïnspireerd op het oude Egypte en de Egyptische cultuur. De rollen van deze gokkast bevinden zich in een graf tussen twee kolommen. De geluiden op de achtergrond zijn gerelateerd aan de Egyptische cultuur. Ga mee op een gevaarlijk avontuur naar Egyptische graven op zoek naar onverwachte schatten.

Stap in de mysterieuze ondergrondse tombe van de farao en kijk je ogen uit bij het zien van al die rijkdom die daar begraven ligt voor al vele eeuwen. Het kleurrijke ontwerp van het spel, goed getekende personages, en zeker royale voordelen die je kunt genieten, maken van deze gokkast een leuk slot waar je veel speelplezier aan kunt beleven.

De gokkast

Treasure of Tombs is een 9-lijnen en 5-rollen video slot dat wordt aangedreven door Playson. Winlijnen kan je zelf instellen, waardoor je een minimaal risico neemt. Doordat het videoslot maar slechts 9 winlijnen heeft, is het slot is relatief eenvoudig, zowel in termen van uiterlijk en gameplay. Het is dus een goede gokkast voor beginnende spelers.
Inzetten kan je plaatsen door de BET knop te gebruiken. Je kan inzetten plaatsen van 0.01 cent per winlijn tot een Screenshotmaximum van 0,50 cent per winlijn. Druk je per ongeluk tijdens het inzetten op de Max Bet knop die er naast staat, dan is je totale inzet ineens 45 euro. Dus wees voorzichtig.

De symbolen

In de Treasure of Tombs gokkast bestaat uit tekens die passen binnen het Egyptische thema zoals vogels, oude beelden, een scarabee en charmante blonde vrouw, een sfinx en de kaartsymbolen van tien tot aas.

De wild

Op de rollen kan in deze gokkast, zoals bij alle gokkasten van Playson, ook een wild symbool verschijnen. In dit spel is dat het symbool van de gouden ogen van RA. Dit symbool kan andere symbolen vervangen om winnende combinaties te kunnen maken of bestaande combinaties uit te breiden. Echter, het scatter symbool kan niet worden vervangen door het wild symbool. Daarnaast fungeert deze wild ook nog eens als een bonussymbool waarbij je, wanneer je 3 van deze symbolen op je scherm weet te draaien,  een verdubbeling van je winst als cadeau krijgt. Dit kan je leuke extra prijzen opleveren.

Het scatter symbool

BackgroundOok komt een scatter symbool voor in de Treasure of Tombs gokkast. Deze wordt vertegenwoordigt door het gouden oog van Horus, dat ligt in een gouden frame. Verschijnt dit symbool 3, 4 of 5 keer op je scherm, dan zal er een free spins bonusronde worden geactiveerd waarbij je 10 gratis spins cadeau krijgt.

Extra gokfunctie

Wanneer je een winst hebt behaald, kan je op de gamble knop drukken die begint te knipperen. Je mag hier op drukken maar hoeft niet. Druk je er wel op dan wordt er een gokspel geopend. Hierdoor kom je in een scherm met 4 kisten. Je mag een van de 4 kisten uitkiezen. Als je geluk hebt dan win je een groot bedrag door de juiste kist uit te kiezen. Zo niet dan win je niets en wordt je teruggeleid naar het scherm van het basisspel.