Big bad wolf

Big bad wolfQuickspin gokkasten zijn altijd van de beste kwaliteit en met originele thema’s. De Big bad wolf slot stelt op dit punt dan ook niet teleur. Je ziet hier geweldige animaties die het verhaal vertellen van de boze wolf en de drie biggetjes. Dit sprookje is op een leuke manier in het spel verwerkt en zorgt voor flink wat vermaak. Vermaakt wordt je natuurlijk ook door het winnen van geldprijzen. Ook deze mogelijkheid is er uiteraard. Het speelveld van de slot bestaat uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Je hebt 25 win lijnen tot je beschikking om winnende combinaties te maken. Door de juiste combinaties van symbolen te maken op het speelveld win je prijzen en activeer je speciale feature die nog hogere prijzen kunnen opleveren. De bekende Swooping Symbols feature, free spins en een leuk bonusspel zijn enkele dingen die je te wachten staan tijdens het spelen.

Direct Big bad wolf spelen

Gokkast thema

De Big bad wolf gokkast van Quickspin is afgeleid van het bekende sprookje waarbij een wolf de hoofdrol speelt samen met drie biggetjes. Het is het verhaal waarbij de grote slechte wolf het plan heeft om de huizen van de biggen te vernielen om zodoende wat bacon te eten. De bedoeling is om de huizen omver te blazen. De drie varken broertjes bouwen ieder een eigen huis om zich tegen het roofdier te beschermen. Hiervoor gebruiken zij elk een ander materiaal. In het sprookje komt een huis van stro, hout en baksteen voor. Bij deze gokkast wordt het verhaal Screenshothelemaal uitgebeeld. Op de rollen staan bijvoorbeeld symbolen van de drie biggen en de wolf. De achtergrond van het speelveld is het huis van stro en tijdens het bonusspel komt de wolf ook echt in beeld om de huizen omver te blazen.

Re-spin na iedere win!

Verschillende Quickspin gokkasten zijn voorzien van de swooping symbols feature. Wat dit inhoudt is dat wanneer een winnende combinatie gemaakt wordt op de slot dat de symbolen verdwijnen en je opnieuw de kans hebt om een win te maken. Het proces blijft zich oneindig herhalen zolang je nieuwe winnende combinaties kunt maken. Op iedere slot is de feature op een originele manier in het spel verwerkt. Deze keer zal de wolf de winnende symbolen van het speelveld blazen.

Vier verschillende Wild symbolen bij Big bad wolf

Wild symbolen komen op vrijwel alle iDeal online gokkasten voor. Het is een symbool waar je een grotere winnende combinatie mee kunt maken. Het Wild symbool van deze gokkast is een houten kist. Je kan echter extra wild symbolen vrijspelen. Iedere keer wanneer je namelijk met behulp van de Swooping Symbols feature twee winsten achter elkaar kunt pakken zal één van de biggetjes in een extra wild veranderen. Het is mogelijk om van alle drie de Piggy beertjebiggen een extra wild symbool te maken. Hierdoor kan je dus met vier verschillende wild symbolen spelen. Je kansen om opnieuw een prijs te pakken wordt dan ook steeds groter.

Wolf scatter symbool voor free spins

Het symbool van de wolf is de scatter. Drie of meer van deze symbolen ergens op het speelveld betekent dat je tien free spins mag gaan spelen. Scatter symbolen hoeven niet op een win lijn te staan. De free spins kunnen zeer winstgevend uitpakken. Tijdens de feature is namelijk een 3x multiplier actief voor de prijzen die je wint.

Blowing Down the House feature

MetselaarHet sprookje van de Big bad wolf komt pas echt tot leven tijdens de blowing down the house feature. Tijdens dit bonusspel staat de wolf naast het speelveld om de huizen van de biggen omver te blazen. Door maan symbolen bij elkaar te sparen geef jij de wolf genoeg kracht om eerst het houten huis en vervolgens het huis van bakstenen omver te blazen.

 

Wat is je leeftijd?

age