Dragon Shrine

Dragon ShrineDe Dragon Shrine is een Chinese tempel waar een draak wordt aanbeden. Het is ook de setting voor de nieuwste online gokkast van Quickspin. Zoals we inmiddels al verwachten is het weer een spel met uitmuntende visuele effecten en altijd unieke speciale features. De slot heeft een ongewone indeling van de rollen. Op de eerste en laatste rol staan drie rijen symbolen afgebeeld, terwijl de middelste drie rollen elk vier rijen symbolen hebben. In totaal lopen er 40 win lijnen over het speelveld heen waarop je winnende combinaties kunt maken. Het spel is voorzien van verschillende speciale features die dit een stuk makkelijker voor je maken. Zo kan je onder andere drie gratis re-spins en 20 free spins met win both ways verdienen. Ook kan je gebruikmaken van een wild symbool waarmee je andere symbolen kunt vervangen.

Direct Dragon Shrine spelen

Gokkast thema

De Quickspin gokkast Dragon Shrine heeft een Oosters thema. Chinees om precies te zijn. In dit land heeft de draak een diepere betekenis. De Chinese cultuur ziet de draak namelijk als een teken van geluk. Dat is natuurlijk geen slechts bijkomstigheid wanneer je van plan bent gokkasten in een iDeal casino te spelen. De symbolen bestaan voor het grootste deel uit verschillende edelstenen en de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10. Dit zijn de medium en lage prijzen van het spel. Daarnaast zijn er nog drie symbolen die een speciale functie hebben. De draak, de tempel en het Wild symbool kunnen je leiden naar de hoogste prijzen van de video slot. Wat deze symbolen exact voor je kunnen betekenen leggen we verder uit.

DraakWild symbool

De functie van een Wild symbool zal voor iedereen inmiddels wel duidelijk zijn. Het symbool waarmee je andere symbolen kan vervangen komt in zo’n beetje alle Quickspin gokkasten voor. Soms zelfs twee of meer verschillende Wild symbolen. Deze keer is het er echter maar één. Makkelijk te herkennen want het is een goud symbool waarop het woord Wild staat geschreven.

Drie re-spins na Stacked Dragons

Het draak symbool speelt ook een belangrijke rol in het spel. Ten eerste is het de één na hoogste prijs die je kunt winnen op de online gokkast. Enkel een combinatie van Wild symbolen op een win lijn levert je een hogere prijs op. De draak symbolen komen echter stacked op de eerste en laatste rol van de slot voor. Lukt het je om de eerste rol van de slot met drie draken te bedekken dan krijg je hiervoor drie gratis re-spins. Tijdens deze spins zullen alle draak en wild symbolen vast blijven staan op hun plek. Ook komen er opeens veel meer draak symbolen op de rollen te staan. Hierdoor kan je in de meeste gevallen meerdere combinaties maken met het symbool waar het spel zijn naam aan te danken heeft.

Screenshot20 free spins met win both ways

De afbeelding van een tempel is het bonus symbool. Deze symbolen komen enkel op de middelste drie rollen van de video slot voor. Wanneer je het voor elkaar krijgt om op rol 2, 3 en 4 een tempel symbool te krijgen dan krijg je hiervoor 10 free spins. Tijdens deze free spins worden je kansen om te winnen een heel stuk groter. Zo is bijvoorbeeld de win both ways functie actief. Dit betekent dat je nu zowel van links naar rechts als van rechts naar links combinaties mag maken. De Dragon Re-spin feature is ook nog altijd actief gedurende de free spins. Door de win both ways feature is nu zelfs een stacked draak symbool op zowel rol 1 als 5 genoeg om drie gratis re-spins te krijgen. Door nogmaals drie bonussymbolen op de rollen te krijgen kan je de free spins ook weer aanvullen met 10 extra spins.

 

Wat is je leeftijd?

age