Firestorm

FirestormDe Firestorm gokkast van Quickspin heeft een keer geen super origineel thema. De oude cultuur van de Azteken is namelijk al door meerdere ontwikkelaars voor een video slot gebruikt. Toch hebben de ontwikkelaars van Quickspin het weer voor elkaar gekregen dat je van een origineel spel kan genieten in een iDeal casino. Deze originaliteit komt vooral door de zeer speciale re-spin feature. Hiermee kan je prijzen binnenhalen die met een 5x multiplier worden vermenigvuldigd. Over deze feature kan je verderop in deze review een uitgebreide uitleg vinden. Eerst willen we nog wat statistieken met je bespreken. Zo is het bijvoorbeeld handig om te weten dat je 25 win lijnen tot je beschikking hebt. Dit is het aantal lijnen dat over het speelveld van vijf rollen met elk drie rijen symbolen lopen en waarop winnende combinaties gemaakt kunnen worden.

Direct Firestorm spelen

Gokkast thema

Het thema van deze online gokkast iDeal is, zoals eerder gezegd, de cultuur van de Azteken. Dit is een oud indianenvolk in Zuid Amerika. Het verhaal speelt zich dan ook af in een Azteekse tombe midden in de jungle. De Azteken hadden een zeer rijke cultuur. Zowel in historie en culturele waarde, maar ook rijk in de letterlijke zin van het woord. De opperhoofden bezaten grote hoeveelheden goud en edelstenen. Deze zijn onder andere in de muren van de tombe verwerkt. De verschillende edelstenen en het goud komen terug in de symbolen van het spel. Wanneer Jewlje als speler de hoogste prijs van deze gokkast weet te winnen dan kan ook jij deze edelstenen en het goud permitteren. De gulste prijzen zijn te winnen in de speciale re-spin feature.

Stapel edelstenen en brandend masker

De Firestorm video slot heeft twee verschillende wild symbolen. Er is het symbool van de stapel groene edelstenen. Deze zouden we kunnen beschouwen als het normale Wild symbool. Je kan hiermee andere symbolen vervangen en dat is natuurlijk altijd handig. Het brandende masker symbool heeft daarnaast echter nog een andere functie. Dit is namelijk ook het symbool dat de speciale re-spin feature kan activeren waar we het al een paar keer over gehad hebben. Om de feature te activeren moeten er twee brandende masker symbolen tegelijkertijd op het speelveld komen te staan. Hierna volgt automatisch een gratis re-spin.

Re-spin feature met oplopende multiplier

Blue jewlDe speciale re-spin feature begint wanneer er twee of meer brandende maskers op het speelveld staan. Op dat moment zullen alle symbolen weer in beweging komen voor een gratis re-spin. De twee Wild symbolen blijven op hun plek staan. De re-spins blijven elkaar opvolgen zolang er steeds een nieuwe combinatie  wordt gespind. Krijg je nog een masker erbij dan blijft ook deze op zijn plek staan. De komst van het extra Wild symbool betekent dat de multiplier meten omhoog stijgt. Ieder nieuw brandend masker betekent een stijging die maximaal kan oplopen tot 5x de prijzen die je wint tijdens re-spins. De symbolen zorgen er ook meteen voor dat je kansen op een nieuwe winnende combinaties steeds toenemen met iedere nieuwe re-spin.

De Firestorm iDeal gokkast blinkt niet uit in originaliteit. Zeker niet wanneer je het spel vergelijkt met andere Quickspin gokkasten. De speciale re-spin feature is leuk en geeft je de potentie om met iedere spin een enorme prijs bij elkaar te winnen. De realiteit is echter dat je toch vaak teleurgesteld bent met het resultaat. Mensen die van eenvoud houden die zullen zich misschien wel meer aangesproken voelen door deze slot. Het is dan ook een klassiek thema waar meerdere ontwikkelaars zich al een keer gewaagd hebben. Van deze spellen is deze Quickspin videoslot dan toch weer wel een uitblinker. Toch een aanrader dus om te spelen.

Wat is je leeftijd?

age