Genies Touch

Genies TouchHoewel er geen directe verwijzing naar wordt gemaakt mag het wel duidelijk zijn dat de Genies Touch gokkast van Quickspin is afgeleid van hetzelfde sprookje als Aladdin en de Wonderlamp. Tijdens het spelen van deze video slot komt er namelijk ook een geest uit een olielamp tevoorschijn. Dit keer is het een vrouwelijke geest die wensen toe kan kennen. Meer over deze geest lees je verderop in deze review. Het design van de slot is in een Oosterse sfeer. Dit komt doordat het verhaal zich afspeelt in de Arabische landen van het Midden Oosten. Drie Arabische mannen en een beeldschone vrouw staan als symbolen afgebeeld op de vijf rollen met 20 win lijnen. Verschillende speciale features, zoals Wild symbolen, free spins en de wonderlamp maken het spel compleet. Met deze topper van Quickspin kan je wensen uit laten komen. Dit mogen overigens egoïstische wensen zijn zoals het winnen van zoveel mogelijk geld.

Direct Genies Touch spelen

Gokkast thema

De overeenkomsten met de Disney film Aladdin en de Wonderlamp zijn talrijk. Op de rollen zie je een symbool van een jonge Arabische man die veel weg heeft van Aladdin in de bekende film. Ook de prinses, de slechte fakir en een oude man zijn in het spel vertegenwoordigd als symbolen. Drie symbolen die op de rollen van de online gokkast voorkomen moet je extra in de gaten houden als speler van de Genies Touch slot. Dit is het Wild symbool, het bonussymbool en natuurlijk het symbool van de magische lamp. Vooral de twee laatste voorbeelden kunnen je de Wijze mangrootste winst opleveren. De beste resultaten krijg je echter wanneer het mogelijk is om alle drie de symbolen met elkaar te combineren. Zo kan je bijvoorbeeld eerst de free spins activeren met de bonussymbolen. In de gratis spins die volgen maak je een winnende combinatie met behulp van een Wild symbool en de geest uit de lamp zorgt dan nog eens voor wat extra symbolen van dezelfde soort.

Arabisch Wild symbool

Over het Wild symbool is eigenlijk niet veel bijzonders te zeggen. Het is een symbool in een passende stijl met de rest van het design. De Wild is namelijk het woord geschreven met Arabische stijl letters. Hiermee kan je andere Vrouwsymbolen in het spel vervangen. Twee symbolen kan je niet vervangen met een Wild symbool. Dit zijn de bonus en magische lamp symbolen.

De vrouwelijke geest uit de lamp

In de lamp die je onderaan in beeld ziet staan zit een vrouwelijke geest. Zij is aan het wachten totdat je als speler drie magische lamp symbolen op de rollen van de gokkast weet te krijgen. Wanneer dit je lukt zal de geest namelijk uit de lamp komen en een wens toekennen. Omdat we weten dat je wens is om zoveel mogelijk geld te winnen gaat de geest zoeken hoe zij hier het beste bij kan helpen. De geest uit de lamp raakt vervolgens een symbool aan op het speelveld. Door ook andere symbolen in dezelfde soort te veranderen krijg je gegarandeerd een prijs. De genie zoekt namelijk altijd naar de hoogst mogelijk prijs die zij kan realiseren. Op deze manier laat de vrouwelijke geest wensen in vervulling gaan.

ScreenshotDrie keer bonus is free spins

Het laatste symbool om met extra aandacht op te letten is het Bonus symbool. Drie van deze symbolen bezorgen je namelijk een hoeveelheid free spins. Tijdens deze spins zonder inzet zullen extra lamp symbolen op de rollen komen te staan. Het gevolg is dat de geest gedurende de free spins regelmatig uit de lamp tevoorschijn komt. Dit leidt dan ook tot grove winsten die behaald kunnen worden gedurende deze feature. Je hoeft immers geen inzet te plaatsen om de rollen te spinnen. Ook komen combinaties van vier of vijf symbolen regelmatig voor met de hulp van de geest uit lamp.

Wat is je leeftijd?

age