Gold lab

Gold labDe online gokkast waar we het in deze review over gaan hebben speelt zich af in een lab waar men de formule heeft ontrafelt om zelf goud te maken. Deze kennis kan je onschatbaar rijk maken. Dit is ook wat jou te wachten staat als je de grote prijzen binnensleept op de Gold lab video slot. Schijnbaar moet je om goud te maken vier verschillende kleuren vloeistof bij elkaar gooien. Het spel is namelijk niet zo serieus. Ook de animaties zorgen voor een luchtige en komische sfeer. Wel kunnen we stellen dat het thema weer zeer origineel is zoals zovele Quickspin gokkasten. Dit kunnen we overigens ook zeggen van de speciale features die in het spel verwerkt zijn. Symbolen in normale en een gouden bonus vorm voorkomen in het spel. Deze bijzondere symbolen kunnen je vier re-spins opleveren die zeer winstgevend kunnen eindigen.

Direct Gold lab spelen

Gokkast thema

Ongeveer sinds het begin van de menselijke beschaving hebben mensen geprobeerd om de scheikundige samenstelling van goud te ontrafelen. De bedoeling is om zelf een formule samen te stellen om goud te maken. Tot nu toe is dit nog niemand gelukt. In de echte wereld althans want de wetenschapper uit de Gold lab gokkast heeft het geheim ontrafeld. Hij mixt een groene, rode, paarse en oranje vloeistof bij elkaar en het eindresultaat is goud materie. De vloeistoffen zitten in glazen bekers die je vaak in een scheikunde lab ziet staan. Het zijn deze vier verschillende beker symbolen die een belangrijke rol spelen in het spel. Deze kunnen namelijk in gouden wild symbolen veranderen en 4 re-spins activeren. Meer hierover kan je verderop in deze review lezen.

FlesjeGouden Wild symbool

Eerst willen we het graag hebben over het Wild symbool van deze video slot. Uiteraard is dit een gouden symbool. Op de gouden achtergrond is in tevens gouden letter het woord Wild afgebeeld. Het symbool kan alle andere symbolen in het spel vervangen. Ook combinaties met de beker symbolen kunnen aangevuld worden met een Wild. Daarbij is het symbool ook nog de hoogste prijs die je kunt winnen wanneer je vijf gouden Wilds op een win lijn kunt krijgen.

Vloeistof bekers in twee vormen

De symbolen waarop bekers staan afgebeeld met de vier kleuren vloeistoffen zijn zeer belangrijk in het spel. Dit is best gek want het zijn namelijk de symbolen waarvoor je de laagste prijzen krijgt uitbetaald voor een combinatie. De symbolen hebben echter een speciale functie. Wat opvalt is dat het symbool in twee  verschillende vormen voorkomt op de vijf rollen van de slot. Naast de normale symbolen zie je soms ook hetzelfde symbool voorbijkomen met een gouden rand eromheen. Het zijn de symbolen in deze vorm die de speciale eigenschap bezitten om je veel winst te bezorgen. We noemen deze ook wel gouden bonus scatter symbolen. Komen ze in aantallen van twee of minder op het speelveld voor dan is het gewoon een normaal beker symbool van die kleur. Krijg je echter drie van deze gouden Screenshotsymbolen op de rollen van de gokkast dan worden de omstandigheden een stuk gunstiger om prijzen te winnen.

Vier re-spins met groeiend aantal wilds

Drie gouden bonus scatter symbolen zullen vier re-spins activeren. Voordat deze spins beginnen zullen de symbolen die de feature hebben geactiveerd in extra wild symbolen veranderen. De gouden bonus symbolen zijn er namelijk in dezelfde vier kleuren als de bekers met vloeistoffen. Stel dat drie rode bekers met een gouden rand de feature geactiveerd hebben. Dan zullen alle rode bekers in gouden wild symbolen veranderen gedurende de free spins. Komt er tijdens de re-spins nog een gouden bonus symbool van een andere kleur op de rollen te staan dan zullen ook alle symbolen van deze kleur in wilds veranderen.

Wat is je leeftijd?

age