Hidden Valley

Hidden ValleyDe Hidden Valley slot vertelt het verhaal van twee bergbeklimmers die in de Himalaya op zoek gaan naar een verborgen vallei. Het spel is voorzien van de meest geweldige animaties. Je kan onder andere het mooie landschap van de Himalaya bewonderen. Dit is een deel van de wereld waar de hoogste bergen zijn terug te vinden. Alleen de mooie animaties zijn eigenlijk al voldoende om deze Quickspin gokkast te spelen in een iDeal casino. Je hebt echter ook nog de kans om leuke prijzen te winnen. Dit wordt makkelijker gemaakt door de aanwezigheid van verschillende speciale features. Zo kan je bijvoorbeeld speciale multiplier wild symbolen verwachten. Wanneer je een winnende combinatie maakt met behulp van dit symbool dan wordt de prijs met de multiplier vermenigvuldigd. Daarnaast is er ook nog een free spins feature waarin grote prijzen te winnen zijn.

Direct Hidden Valley spelen

Gokkast thema

Het verhaal van deze Quickspin slot speelt zich af in het berglandschap van de Himalaya. Op de vijf rollen met 40 win lijnen van de slot zie je een mannelijke en vrouwelijke bergbeklimmer als symbolen terugkomen. Ook een sherpa is als symbool te bewonderen. Dit zijn mensen die in de bergen wonen en vaak door bergbeklimmers als gids worden meegenomen. De rollen van Hidden Valley hebben overigens een aparte indeling. De eerste rol heeft drie rijen symbolen, de drie middelste rollen hebben ieder vier rijen symbolen en de laatste rol weer drie rijen. Meer symbolen Yakgeven je meer mogelijkheden om winnende combinaties te maken. De bergbeklimmers zoeken in de Himalaya naar een verborgen vallei. De legende is dat zij hier het ultieme geluk kunnen vinden. Jij als speler zal ook op zoek zijn naar geluk wanneer je de videoslot speelt. Met wat geluk kan je namelijk hoge geldprijzen winnen met het spel.

Multipliers op basis van inzet

Het aantal symbolen per rol is niet het enige dat afwijkt van een normaal speelveld. Je ziet namelijk ook aan de rechterkant vier opties die je aan kunt klikken. Hiermee kan je de inzet per spin verhogen. De extra inzet is echter een ante. Je zet dus niet meer geld per win lijn in. De prijzen die je kunt winnen gaan dus niet omhoog. De multiplier van de wild symbolen kan echter wel hoger worden wanneer je meer inzet. Met een normale inzet zal de multiplier maximaal 1 of 2x zijn. Verhoog je de inzet met een ante dan wordt dit al 2 of 4x. Nog een stapje hoger brengt de multiplier op 3 tot 6x en de laatste optie kent een 4 tot 10 x multiplier. Voor de duidelijkheid. Dit is Maneen multiplier die samenhangen met de Wild symbolen.

Wild symbolen met multiplier

Kan je een combinatie maken met een wild symbool dan zal de multiplier die je onderaan het symbool ziet staan op de prijs worden toegepast. Met de maximale inzet betekent dit dat je een prijs tot wel 10x uitbetaald kunt krijgen. De multiplier is onderaan het Wild symbool meteen zichtbaar. Hoe hoog dit getal kan oplopen is afhankelijk van de extra inzet waarmee je speelt. Tijdens de free spins feature zijn de Wild symbolen nog altijd actief. Er komen dan zelfs extra Multiplier Wilds op het speelveld erbij.

Free spins en bonuswiel

VrouwHidden Valley kent ook een bonus symbool. Drie of meer van deze symbolen activeren de free spins feature. Tijdens deze spins zonder inzet kan je rekenen op extra wild symbolen. Aan het begin van de feature moet je namelijk aan twee bonuswielen draaien. De eerste draai bepaald of de mannelijke, vrouwelijke bergbeklimmer of de sherpa als extra Wild symbool zal fungeren. Daarna spin je nog een wiel om het aantal free spins te bepalen dat je mag gaan spelen. Krijg je tijdens de free spins twee of meer bonussymbolen op de rollen dan mag je nogmaals aan het wiel spinnen. Je krijgt dan dus nog meer spins en wild symbolen die je aan een leuke winst kunnen helpen.

X
cookie-2020.png