Illuminous

IlluminousVan Quickspin gokkasten ben je gewend dat deze voorzien zijn van zeer mooie animaties die een originele verhaallijn vertellen. Dit is echter niet wat je kan verwachten van de Illuminous slot van deze ontwikkelaar. Een kenmerk van deze video slot is vooral de eenvoud van het spel en de animaties. Het is een gokkast zonder gekke fratsen. Wel ziet het spel er fantastisch uit. Mooie felle kleuren zorgen voor een vrolijke sfeer. De vrolijkheid wordt alleen maar groter wanneer je ook grote prijzen weet te winnen. Deze mogelijkheid is zeer waarschijnlijk want iedere spin op deze slot kan betekenen dat je balans een flinke boost gaat krijgen. De symbolen op de vijf rollen zijn onder andere verschillende edelstenen in felle kleuren. Door de juiste symbolen op de rollen te krijgen kan je meerdere rollen verlicht laten worden waardoor je kansen om te winnen omhoog gaan.

Direct Illuminous spelen

Gokkast thema

De Illuminous gokkast van Quickspin heeft een klassiek thema. Dit wil eigenlijk zeggen dat wanneer je het spel in een online iDeal casino speelt dat je simpele symbolen en andere animaties kunt verwachten. Geen personages die tijdens het spelen een verhaallijn tot leven brengen. De symbolen bestaan simpelweg uit verschillende soorten felgekleurde edelstenen. Op de donkere achtergrond van het spel komen deze kleuren mooi naar voren. De naam van het spel is het Engelse woord voor verlicht. Deze naam heeft het spel te danken aan de speciale features. Wanneer je namelijk twee of meer Bonus Wild symbolen op de rollen weet te krijgen dan zullen minimaal twee rollen van de Paarsgokkast verlicht worden. Op het moment dat deze Hot Reels in beweging komen zullen hier extra wild symbolen op komen te staan.

Alles draait om Wild symbolen

De aanwezigheid van een Wild symbool is altijd mooi meegenomen. Je kan deze namelijk gebruiken om makkelijker winnende combinaties te maken. Een Wild symbool kan alle andere symbolen van het spel vervangen. Tijdens het spelen van de Illuminous slot heeft het Wild symbool een zeer belangrijke functie. Er zijn zelfs twee verschillende Wilds die op de rollen van de gokkast voorkomen. Dit is een normaal en een bonus Wild symbool. De Bonus Wild kan de speciale feature met de Hot Reels activeren. Dit symbool is te herkennen aan het woord Bonus dat onder de letter W is geschreven.

Re-spins met Hot Reels

Krijg je twee Bonus Wild symbolen op het speelveld dan zal een speciale re-spin volgen. De twee rollen waarop de Bonus Wilds staan zullen dan verlicht worden en nogmaals in beweging komen samen met de overige rollen. Hot Reels zullen extra Wild symbolen laten zien wanneer deze weer tot stilstand komen. Je kansen om te winnen worden hierdoor dan ook een stuk beter. Zeker wanneer de eerste rollen van links de Hot Reels zijn kan je rekenen op prijzen. Komt er tijdens de re-spin een nieuw Bonus Wild symbool op de rollen dan is dit genoeg om opnieuw een re-Orangespin met Hot Reels te starten.

Free Spins met Hot Reels

Het effect van de rollen die verlicht worden en extra Wild symbolen krijgen wordt in dit spel Hot Reels genoemd. Deze speciale feature komt ook weer terug gedurende de free spins. Om deze spins te activeren zijn weer de Bonus Wild symbolen nodig. Deze keer moeten minimaal drie van deze symbolen op de rollen van de slot komen te staan. In ruil hiervoor krijg je dan 5 free spins. Tijdens de gratis spins zullen alle drie (of meer) van de rollen met Bonus Wild symbolen als Hot Reels draaien. Krijg je gedurende de free spins twee Bonus Wild symbolen dan zal ook weer een re-spin volgen. Net zoals dit ook het geval is in het basisspel.

Wat is je leeftijd?

age