Razortooth

RazortoothBen je altijd al gefascineerd geweest met prehistorische dieren? Dan is de Razortooth gokkast van Quickspin zeker een aanrader voor jou. Op de vijf rollen van deze slot komen namelijk verschillende dieren uit deze tijd als symbolen voor. In het bijzonder is een grote rol weggelegd voor de sabeltandtijger. Dit is ook het dier waaraan het spel zijn naam te danken heeft. Meer over de bijzondere rol van dit prehistorische roofdier lees je verderop in deze review. Alle dieren, waaronder een mammoet, beer, everzwijn en vogel, zijn op een  mooie en realistische manier weergegeven. Zoals altijd zijn de animaties van Quickspin gokkasten van een top kwaliteit waar weinig andere ontwikkelaars aan kunnen tippen. De realistische look van de animaties en de passende soundtrack van de video slot dragen bij aan een spannende sfeer. Verder zijn er natuurlijk weer unieke speciale features aan het spel toegevoegd. Wat deze zijn lees je in deze review.

Direct Razortooth spelen

Gokkast thema

Het thema van deze iDeal gokkast neemt je terug in de tijd. Naar een tijd waarin de mens nog niet het machtigste wezen op aarde was. Onze voorouders zaten in deze periode verborgen in grotten om te overleven. Dit verbergen was nodig omdat er buiten angstaanjagende dieren rondliepen. De mammoet ziet er imponerend uit. Het everzwijn en de vogel zien er ook angstaanjagend uit. Deze dieren zullen echter in de prehistorie op het menu hebben gestaan van de Sabertoothholbewoners. De belangrijkste rol in het spel is echter weggelegd voor de sabeltandtijger. Holbewoners zullen in dit tijdperk juist op het menu hebben gestaan van dit enorme roofdier. Als speler van de Razortooth slot zie je de tijger echter graag op het beeld verschijnen. Dit betekent namelijk dat je weer een leuke prijs zal gaan winnen.

Sabeltandtijger voor het beeld langs

Een leuke speciale feature van de Razortooth video slot kan op ieder willekeurig moment geactiveerd worden. Dit gebeurt compleet random. Je hebt hier dus zelf geen controle over. Bij de feature waar we het over hebben zal er een sabeltandtijger voor het beeld langs springen. Op het moment dat dit gebeurt zal de tijger tot drie symbolen in extra wilds veranderen. Het resultaat is dat er vrijwel altijd een winnende combinatie gemaakt kan worden. De symbolen hoeven bij deze slot namelijk niet op een win lijn te staan.

243 win ways in plaats van win lijnen

Een unieke eigenschap van deze online Quickspin gokkast is de afwezigheid van win lijnen. Dit spel maakt namelijk gebruik van 243 win ways. Win manieren in plaats van win lijnen zie je wel vaker op Netent gokkasten. Razortooth is echter de eerste Quickspin slot die van deze feature is voorzien. In de praktijk houdt dit in dat wanneer een symbool Vogelvan dezelfde soort op aangrenzende rollen van links naar rechts staat dat dit een winnende combinatie gaat opleveren.

Normale en Savage Wild symbolen

Ook deze gokkast heeft weer twee verschillende wild symbolen. De normale Wild is het logo van het spel. Hiermee kan je alle andere symbolen vervangen behalve het bonussymbool waarmee je de free spins activeert. Gedurende deze free spins komt ook het tweede wild symbool in actie. Dit is namelijk de zogenaamde Savage Wild.

Vijf zeer winstgevende free spins

MamoetDrie of meer bonussymbolen op de rollen van de slot betekent dat je vijf free spins mag gaan spelen. Dit is niet een heel groot aantal spins. De free spins zijn echter wel zeer winstgevend. Dit komt door de aanwezigheid van de Savage Wild. Dit zijn stacked symbolen die een complete rol kunnen bedekken. Tijdens de feature kunnen daardoor tot twee rollen compleet bedekt zijn met de felbegeerde Savage Wild symbolen. Combinaties van vier of vijf dezelfde symbolen zijn geen uitzondering tijdens de free spins feature.

Wat is je leeftijd?

age