Royal Frog

Royal FrogRoyal Frog is weer een voorbeeld van één van de Quickspin gokkasten die op een bekend sprookje zijn gebaseerd. De naam van de slot betekent in het Nederlands Koninklijke Kikker. Het spel is dan ook afgeleid van het sprookje waarin de boze heks een prins in een kikker verandert. Deze vloek kan alleen ontdaan worden wanneer de kikker een kus krijgt van een prinses. Quickspin heeft dit verhaal wat opgevrolijkt en er drie kikker prinsen van gemaakt in verschillende vrolijke kleuren. Naast een geweldige verhaallijn kan je weer de nodige unieke speciale features verwachten. Zo is het bijvoorbeeld zeer uniek dat je extra geld per spin in kan zetten om ervoor te zorgen dat er extra wild symbolen actief zijn. Daarnaast is er ook nog een free spins feature waarbij het aantal wild symbolen nog hoger op kan lopen.

Direct Royal Frog spelen

Gokkast thema

De gokkast vertelt het verhaal van de kikkerprins. Een knappe prins die na een ruzie met de boze heks in een kikker wordt veranderd. Er is maar één manier voor de prins om de vloek te verbreken en dat is gekust worden door de knappe prinses. Dit is echter niet zo makkelijk natuurlijk wanneer je het lichaam van een kikker hebt. De Royal Frog gokkast brengt dit verhaal mooi tot leven. Als symbolen op de vijf rollen met 40 win lijnen zie je dan ook de prinses en de kikkerprins. In deze verhaallijn zijn er zelfs drie verschillende prinsen die in kikkers zijn veranderd. Dit zijn Rozeeen blauwe, paarse en roze kikker. De symbolen spelen een belangrijke rol in het spel. Hoe belangrijk deze rol is kan je als speler zelf bepalen.

Prinses is Wild symbool

De prinses is het Wild symbool. Hiermee kan je zoals altijd andere symbolen vervangen om een winnende combinatie mogelijk te maken. Het is een stacked symbool dat een complete rol in één keer kan bedekken. Hierdoor worden jouw kansen om een winnende combinatie te maken groter. Deze kansen kunnen overigens nog groter worden. Je hebt namelijk de mogelijkheid om extra wild symbolen te activeren.

Meer inzetten voor extra Wilds

BlauwTijdens het spelen van de Quickspin slot Royal Frog heb je een unieke mogelijkheid. Je kan namelijk per spin meer geld inzetten om extra wild symbolen te activeren. Rechts naast het speelveld zie je vier verschillende inzetopties. De eerste is normaal spelen met enkel de prinses als Wild symbool. Met de andere opties kan je de kikker symbolen ook in Wilds veranderen.

Twee keer de normale inzet maakt de blauwe kikker een wild symbool

Drie keer de normale inzet maakt ook de paarse kikker een wild symbool

Vier keer de normale inzet maakt tevens de laatste roze kikker wild

In totaal kan je dus met maximaal vier verschillende wild symbolen spelen.

Op het moment dat de kikkers als Wild symbolen meespelen veranderen zij ook van gedaante. Het worden dan namelijk prinsen die een veel nobelere rol spelen in het spel. Wanneer je voor de optie van drie of vier keer je inzet kiest dan zullen ook alle prijzen met een 2x multiplier vermenigvuldigd worden.

ScreenshotBloem scatter voor free spins

Een bloem die in de vijver groeit waarin de kikkers verblijven is de scatter. Drie of meer van deze symbolen betekenen dat je 10 spins zonder inzet mag gaan spelen. De free spins zijn ook nog eens extra rendabel. Iedere spin zullen er namelijk extra Wild symbolen op de rollen bijkomen. Aan het einde van de feature kan het aantal wilds zijn opgelopen tot maar liefst vijftig. Dit betekent dat vrijwel het hele speelveld met symbool vervangende wilds bedekt kan worden. Het mag duidelijk zijn dat deze slot voornamelijk om de Wild symbolen draait.

Wat is je leeftijd?

age