Second Strike

Second StrikeDe online gokkast waar we het in deze review over gaan hebben staat in het teken van tweede kansen. In Second Strike kan je namelijk na het maken van een winst nog een tweede slag slaan. Hiermee behaal je vaak een veel beter resultaat. Je weet immers wanneer je voor de tweede keer iets doet wat je doel is en waar je rekening mee moet houden. Je kan het dan eigenlijk alleen maar beter doen dan voorheen. Wanneer een speler van deze video slot de kans krijgt om twee keer toe te slaan dan zal dit zeker tot hogere prijzen leiden. Deze cryptische omschrijving klinkt nu misschien nog wat wazig. Wanneer je echter de uitleg van de speciale features in deze review hebt gelezen wordt het duidelijk. Het is de Second Strike feature die dit spel tot één van de meest populaire Quickspin gokkasten maakt.

Direct Second Strike spelen

Gokkast thema

Over het thema van de online gokkast is eigenlijk weinig bijzonders te melden. Dit keer geen uitgebreide verhaallijn maar een klassiek thema. Meer klassiek dan het uiterlijk van deze slot kan bijna niet meer. De symbolen bestaan bijvoorbeeld uit kersen, pruimen, druiven, meloenen, sterren, zevens en diamanten. Deze staan afgebeeld op vijf rollen met elk drie rijen symbolen. Het aantal win lijnen is met tien wat aan de lage kant. Je moet echter niet vergeten dat iedere spin op deze gokkast enorme prijzen kan opleveren. Dit heeft alles te maken met de zeer speciale Grapesfeature van het spel.

Wild symbool vervangt alles

Niet de bijzonder speciale feature waar we het al de hele tijd over hebben maar wel een leuke toevoeging is het Wild symbool. Deze video slot heeft hier namelijk ook een exemplaar van. Het Wild symbool kan deze keer alle andere symbolen in het spel vervangen. Er zijn namelijk geen scatter of bonus symbolen die normaal gesproken uitgezonderd zijn van deze regel. Een wild symbool kan je helpen om een winnende combinatie op een win lijn te maken. Dit is zeer belangrijk om de laatste en belangrijkste speciale feature van het spel te activeren.

Uitleg van de Second Strike feature

Iedere keer wanneer je een winnende combinatie weet te maken gaat het spel niet meteen verder. De rollen zullen stil blijven staan totdat de Second Strike feature is uitgespeeld. De symbolen van de winnende combinatie zullen oplichten. Ook zal je zien dat op een cirkel om het speelveld heen alle verschillende symbolen in een mini formaat staan afgebeeld. De symbolen van de winnende combinatie zullen ook op deze baan oplichten. Vervolgens gaat er een Screenshotfelgekleurd blokje op de baan lopen. Deze komt langzaam tot stilstand. Mocht het blokje precies uitkomen op één van de verlichte symbolen dan worden er een groot aantal symbolen van dezelfde soort op het speelveld geplaatst. Je kan hierdoor van een simpele combinatie van drie symbolen naar meerdere combinaties van vijf symbolen gaan.

Bedek het complete speelveld met dezelfde symbolen

Hoeveel symbolen je extra krijgt, nadat de tweede kans feature succesvol is verlopen, is afhankelijk van het aantal symbolen dat de feature heeft geactiveerd. Heeft een combinatie van drie symbolen de feature geactiveerd dan je zes extra symbolen erbij. Bij een vier symbolen combinatie zijn dit acht extra symbolen. Maak je een combinatie van vijf dan kan de feature tien extra symbolen van dezelfde soort op het speelveld plaatsen. Hiermee komt het totale aantal Cheriessymbolen van dezelfde soort op vijftien. Met een speelveld van vijf rollen met elk drie rijen betekent dit dat het gehele speelveld bedekt zal zijn met symbolen van één soort. Dit kan tot enorme prijzen leiden wanneer dit gebeurt met de symbolen die de hoogste prijzen waard zijn. Deze symbolen komen echter wel minder vaak voor op de baan die rondom het speelveld loopt.

Wat is je leeftijd?

age