Sevens High

Sevens HighWanneer je de Sevens High gokkast van Quickspin opstart dan lijkt het erop dat je deze keer moet inleveren op originaliteit. Je ziet namelijk een klassieke fruitautomaat voor je met de bekende fruitsoorten als symbolen. Het speelveld bestaat uit vijf rollen met elk drie rijen symbolen en 25 win lijnen. Allemaal erg standaard en het lijkt daarom dat het spel hetzelfde is als de oude gokkasten. Quickspin zou Quickspin echter niet zijn als zij toch niet een moderne en originele twist aan de slot met klassiek thema hebben gegeven. Wanneer je begint met spelen zal je daarom al snel merken dat er verschillende speciale features aan het spel zijn toegevoegd. Onder andere een Wild meter, free spins en Lucky Seven symbolen die in extra wilds veranderen. Het is mogelijk om de slot al vanaf 25 cent per spin te spelen. Een bijzondere rol in het spel is weggelegd voor de zeven symbolen.

Direct Sevens High spelen

Gokkast thema

Sevens High heeft een klassiek gokkast thema. De ouderwetse gokkasten die vroeger in iedere bar terug te vinden was worden ook wel fruitautomaten genoemd. Deze naam hebben de kasten te danken aan het feit dat op de rollen verschillende fruitsoorten als symbolen te zien zijn. Op de vijf rollen van deze Quickspin video slot zie je ook verschillende soorten fruit. Zo zijn er onder andere kersen, citroenen, sinaasappels en pruimen als symbolen. Verder
zijn er ook bellen en natuurlijk de Lucky Seven symbolen. Aan deze symbolen heeft de slot zijn naam aan te danken. LemonDe zevens spelen namelijk een belangrijke rol in het spel. Wat deze rol precies is lees je in de volgende paragrafen van deze review.

Groeiend aantal wild symbolen

Wild symbolen komen altijd goed van pas op een online gokkast. Hiermee kan je namelijk andere symbolen vervangen om een winnende combinatie op een win lijn mogelijk te maken. Het goede nieuws is dat deze online video slot meerdere Wild symbolen heeft. Om te beginnen is er het standaard Wild symbool. Dit is een gouden symbool waarop het woord Wild is geschreven. Echter ook de zeven symbolen kunnen in Wilds veranderen. Wanneer je begint met spelen is dit nog niet het geval. Lukt het je echter om meerdere winnende combinaties achter elkaar te maken dan groeit het aantal wild symbolen. De gratis re-spin feature komt hierbij goed van pas.

PruimGratis re-spins na winst

Meerdere Quickspin gokkasten zijn voorzien van een feature waarbij je een gratis re-spin krijgt na iedere winst. De symbolen van de winnende combinatie zullen dan van het speelveld verdwijnen en ruimte maken voor nieuwe symbolen. Tijdens dit proces maak je kans om nog een keer een winnende combinatie te maken. Tijdens het spelen van dit spel levert het behalen van verschillende winsten ook een extra voordeel op. Tijdens de gratis re-spins wordt namelijk de Wild meter actief. Hierop staat aangegeven hoeveel keer winst je achter elkaar hebt gehaald. Naast de meter staan ook de verschillende zeven symbolen afgebeeld. Lukt het je om twee keer achter elkaar winst te pakken dan wordt steeds een extra zeven in een wild symbool verandert. Heb je een spin zonder winst dan zakt de meter weer naar nul.

Free Spins en Wild meter

CherryFree spins kan je ook winnen op de Sevens High gokkast. Hiervoor zijn drie of meer scatter symbolen nodig. Tijdens de feature kan je extra free spins winnen door opnieuw de drie scatter symbolen op het speelveld te krijgen. Ook de Wild meter is actief tijdens deze spins. Een groot voordeel is dat de meter niet meer naar beneden zakt wanneer je een spin zonder prijs hebt. Tijdens de free spins zal de meter daarom alleen maar stijgen en spelen steeds meer Lucky Seven symbolen als wild mee.

Wat is je leeftijd?

age