Sinbad

SinbadSinbad kan onder de categorie online gokkasten iDeal geschaard worden die op een bekend sprookje zijn gebaseerd. De naam van de slot kan je misschien bekend voorkomen wanneer je weleens de sprookjes van duizend en één nacht hebt gehoord. Het spel vertelt het verhaal van Sinbad de zeeman. Dit personage komt ook op de vijf rollen met 40 win lijnen van de gokkast voor. Naast de originele verhaallijn kan je ook weer een overvloed aan speciale features in deze gokkast van Quickspin verwachten. De Wild en Scatter symbolen zijn natuurlijk weer van de partij. Daarbij zijn er ook nog drie verschillende free spins features die elk hun eigen kenmerken hebben.

Direct Sinbad spelen

Gokkast thema

Zoals gezegd is deze Quickspin video slot gebaseerd op het sprookje van Sinbad de zeeman. Het is een Arabische man die met zijn schip de hele wereld overvaart en op deze tocht allerlei nieuwe dingen ontdekt. De zeeman weet ook grote rijkdommen te vinden want de symbolen van het spel bestaan onder andere uit verschillende soorten edelstenen. Als speler wil je natuurlijk ook graag wat van deze rijkdom binnenhalen. Het spel heeft een Oosters thema met een Arabische stad op de achtergrond van het speelveld en mannen met tulbanden. Ook hoor je tijdens Man met zwaardhet spelen muziek die uit dit deel van de wereld komt. Het zorgt voor een mysterieuze sfeer.

Gekruiste zwaarden zijn wild

Als eerste speciale feature behandelen we het Wild symbool waarmee je andere symbolen kan vervangen. Een dergelijk symbool is niet heel bijzonder maar wel altijd mooi meegenomen. Deze keer zijn het twee gekruiste zwaarden voor een gouden achtergrond. Komen deze symbolen op het speelveld te staan dan heb je meer kans op het winnen van prijzen. Tijdens de free spins features kunnen er overigens nog extra wild symbolen actief zijn.

Sinbad’s schip leidt naar free spins

Het schip van Sinbad de zeeman is het scatter symbool. Drie of meer van deze symbolen op willekeurige rollen levert je free spins op. Hoeveel free spins dit zijn en welke features actief zullen zijn is dan nog niet duidelijk. Deze dingen Blauwheb je echter zelf in de hand. Voordat de feature van start gaat mag je namelijk zelf bepalen wat voor soort spins je wilt gaan spelen. Iedere feature heeft een andere hoeveelheid spins waarmee je start en verschillende kenmerken. De verschillende soorten free spins zijn gebaseerd op de dieren die de zeeman tijdens zijn reizen is tegengekomen.

Ape feature

Kies je voor de Ape feature dan mag je in totaal 7 gratis spins spelen. Tijdens deze spins ben je op zoek naar het aap symbool. Wanneer je dit dier ziet zullen er namelijk één of meer wild symbolen op het speelveld vast blijven staan. Deze symbolen blijven op hun plek staan totdat je geen spins meer overhebt.

Roc feature

Een Roc is een grote roofvogel. Net als de ekster is deze vogel dol op dingen die glinsteren. Dit blijkt wel wanneer er diamanten op de rollen komen te staan tijdens het spelen van de 10 free spins. Op dat moment komt de vogel namelijk overvliegen en pikt de diamanten van het speelveld. Wanneer een meter gevuld is krijg je hiervoor extra Screenshotgratis spins of wild symbolen die een hele rol bedekken.

Snake feature

Als laatste zijn er nog de speciale Snake free spins. Deze bestaan uit 12 spins zonder inzet. Het is het grootste aantal spins dat je krijgt met deze keuze. De speciale feature komt echter niet zo heel vaak voor. Als speler ben je op zoek naar een slangen symbool op de eerste en laatste rol van de gokkast. Wanneer dit gebeurt zal namelijk een slang tussen de twee symbolen in bewegen en alles op zijn pad in een Wild symbool veranderen.

Wat is je leeftijd?

age