Spinions

SpinionsDe Spinions gokkast van Quickspin doet meteen denken aan de Minions films. Op een strandfeest zie je namelijk tekenfilm figuren rondlopen die enorm lijken op de bekende gele filmsterren. Op deze slot met 25 win lijnen om winnende combinaties te maken draait het allemaal om de Wild symbolen. Dit is het symbool van de Spinion zelf. Wanneer je twee of meer van deze symbolen op het speelveld kan krijgen dan mag je een bijzondere re-spin feature gaan spelen die je grote prijzen kan opleveren. Tevens in de free spins feature spelen de Wild symbolen een belangrijke rol. In beide speciale features blijven de symbolen namelijk op hun plek steken om de hoogst mogelijke prijzen te realiseren. Meer over de Wild symbolen en overige speciale features kan je leven in deze review van de online iDeal gokkast.

Direct Spinions spelen

Gokkast thema

Het verhaal van deze recente Quickspin gokkast speelt zich af op een strand. Hier vindt een groot strandfeest plaats waar een grote groep van de ronde wezens op af is gekomen. De volledige naam van deze slot is dan ook: Spinions Beach Party. Vrolijke animaties en muziek zorgen voor de juiste sfeer van een dagje aan het strand. De symbolen op de vijf rollen van de video slot zijn ook verschillende tropische cocktails. Deze zijn perfect geschikt voor aan het strand. Het spel is overduidelijk afgeleid van de Minions uit de Despicable Me films. De wezens uit het spel hebben Screenshotdezelfde ronde vorm. Nu hebben zij echter een oranje kleur in plaats van geel. Misschien is dit de kleur die Minions krijgen wanneer ze op het strand in de zon hebben gezeten. Wel duidelijk is dat de vrolijke wezens en het strandfeest ervoor zorgen dat je in een goed humeur het spel zal spelen. Daarbij maak je ook nog eens kans op het winnen van leuke prijzen en hier wordt je natuurlijk nog vrolijker van.

Let op de Spinion Wild

Het Wild symbool voor deze online gokkast is de oranje Spinion. Hiermee kan je alle andere symbolen in het spel vervangen, behalve de Bonus symbolen. Hier houdt echter de meerwaarde van de Wild symbolen nog niet op. Een combinatie van Spinions op een win lijn levert je namelijk ook de hoogste prijs van het spel op. Alsof dat nog niet voldoende was kan je ook een ongelimiteerd aantal re-spins krijgen als de Wilds op het speelveld blijven komen. Zie je namelijk twee of meer Spinion Wild symbolen op de rollen staan dan zullen deze sticky worden. De symbolen blijven op hun plek vast staan terwijl een gratis re-spin volgt. Tijdens deze spin kunnen er nog extra Wild symbolen bijkomen. Gebeurt dit dan worden ook deze sticky. De re-spins blijven net zo lang doorgaan totdat er geen nieuwe Spinion symbolen op de rollen zijn bijgekomen. Gedurende de Sticky Wild Re-spins kan je wel een enorm Wildhoge prijs bij elkaar sparen.

Beach Club free spins met Sticky Wilds

De Beach Club free spins kan je activeren door drie Bonus Club symbolen op de rollen van de video slot te krijgen. Dit zal op de rollen 1, 3 en 5 moeten zijn want enkel hier komen de bonus symbolen op voor. Je krijgt hiervoor tien free spins cadeau. Tijdens deze free spins zal ook de Sticky Wild feature opnieuw actief zijn. Iedere Spinion Wild die op de rollen komt te staan zal op zijn plek blijven staan totdat de free spins feature is afgelopen. Met tien free spins kan het aantal wilds op het speelveld hierdoor hard oplopen. Het maken van winnende combinaties wordt hierdoor een steeds makkelijker. Wel jammer is dat je geen mogelijkheid hebt om nieuwe free spins te activeren als de feature al actief is.

Wat is je leeftijd?

age