Sugar Trail

Sugar TrailHou je van snoepgoed? Dan is de Sugar Trail Quickspin gokkast zeker een aanrader. Dit spel staat namelijk helemaal in het teken van verschillende soorten snoep. Onder andere lollies, zuurtjes en in het bijzonder gummi beren. De drie gekleurde gummi beren spelen namelijk een speciale rol tijdens het spelen van deze gokkast. Zij kunnen namelijk drie verschillende bonus features activeren en zijn ook nog eens de hoogste prijzen die je kan winnen. Meer over deze bonus features lees je iets verder in deze review. Alles staat dus in het teken van zoetigheid in deze video slot. Dit zorgt voor een vrolijke sfeer met allerlei felle kleuren en een grappige soundtrack. Het speelveld bestaat uit vijf rollen met 40 win lijnen. De symbolen op de rollen zijn verschillende soorten snoep en de kaartsymbolen A, K, Q, J en 10.

Gokkast thema

Het Sugar Trail is een pad dat leidt naar een stad gemaakt van snoepgoed. De stad is onderdeel van een koninkrijk en de plek waar het paleis van de koninklijke familie staat. Natuurlijk zijn de koning, de koningin en de prins gummi beren in een land vol snoep. Op de rollen van de online gokkast zie je drie verschillende gummi beren voorbijkomen. De paarse beer is de koning en deze komt alleen op de rollen 1, 2 en 3 voor. De groene berin is de koningin. Zij is Blauwenkel te zien op rollen 2, 3 en 4 van de gokkast. Als laatste is er ook nog de blauwe prins gummi beer. Deze jonge beer met een lolly in zijn hand is te bewonderen op de drie laatste rollen van de slot. De positie van de beren is belangrijk want het zijn ook de symbolen waarmee je de drie bonus features kunt activeren. Om kans te maken op het winnen van hoge prijzen in deze features moet je drie beren van dezelfde soort op de rollen krijgen.

Snoepjes Wild symbool

Naast de drie bonus features is er ook een Wild symbool in het spel. Dit keer is dat het symbool waarop een stapel met verschillende snoepjes op staat afgebeeld. Je kunt het symbool makkelijk herkennen want hier staat ook het woord Wild op geschreven. Naast dit symbool waarmee je andere symbolen kunt vervangen zijn er nog twee extra Wilds die enkel tijdens de bonus features actief zullen zijn.

GroenPaarse Koning

De paarse koning gummi beer staat alleen op de eerste drie rollen afgebeeld. Lukt het je om drie symbolen van de koning in een spin op het  speelveld te krijgen dan wordt hiermee de Wild Candy Free Spins feature geactiveerd. Voordat deze beginnen krijg je de Sugar Trail te zien. Op het pad moet je een aantal selecties maken waarmee je het aantal free spins en wild symbolen bepaald. in deze feature is er sprake van zogenaamde Flying Wilds. Dit zijn wild symbolen die iedere spin over het speelveld vliegen en een nieuwe positie innemen.

Groene Koningin

De groene gummi beer die je alleen op de rollen 2, 3 en 4 ziet is de koningin. Net zoals bij de koning zullen drie van deze beren in een spin een bonus feature activeren. Dit keer zijn dit Sugar Lock Respins. De feature begint opnieuw op het suiker pad waar het aantal spins en wild wordt bepaald. Het verschil is dat de wild symbolen dit keer niet vliegen maar op hun plek blijven staan.

ScreenshotBlauwe Prins

Een blauwe prins gummi beer op de rollen 3, 4 en 5 zal je belonen met een bonus feature genaamd; Sugar Cash Bonus. Je krijgt tijdens dit spel drie rollen voor je te zien waarop geldprijzen en multipliers staan afgebeeld. Wanner de drie rollen tot stilstand zijn gekomen vormen deze een rekensom die de prijs bepaald die je zojuist hebt gewonnen. Tijdens dit bonusspel zijn grote prijzen te winnen.