The Epic Journey

The Epic JourneyQuickspin gokkasten zijn over het algemeen al heel bijzonder. Je kan namelijk bij elk spel de meeste geweldige verhaallijnen, animaties en speciale features verwachten. De juiste combinatie tussen deze dingen zorgt voor altijd unieke video slots van top kwaliteit. De The Epic Journey slot is echter wel heel bijzonder. Zelfs naar Quickspin begrippen is dit het geval. Wat je voor je ziet is namelijk niet een normaal speelveld van vijf rollen met drie rijen symbolen. Deze online gokkast kent namelijk drie verschillende slots van vijf rollen. Met iedere spin speel je tegelijkertijd op drie speelvelden. Het grootste formaat slot links heeft 40 win lijnen. De twee kleinere formaten aan de rechterkant ieder 30 win lijnen. Hierdoor speel je dus iedere spin met 100 win lijnen en maar liefst 15 verschillende rollen. De drie speelvelden zijn afzonderlijk van elkaar wanneer het gaat om winnende combinaties met symbolen maken. De slots zijn echter ook met elkaar verbonden als het gaat om het activeren van speciale features.

Direct The Epic Journey spelen

Gokkast thema

The Epic Journey is een spel dat gebaseerd is op een bekend boek van Jules Verne. Dit is namelijk Journey to the Centre of the Earth. In het verhaal willen twee mannen en een vrouw een tocht ondernemen naar het center van de aarde. Om het midden van de aardbol te bereiken moet je naar beneden graven. Dit doen de ontdekkingsreizigers met een enorme boor die ook als symbool in het spel te bewonderen is. Het is zelfs het Drill Bonus symbool waarmee je één van de drie bonusspellen kunt activeren. Een vulkaan is een directe verbinding met het midden van de aarde. De lave die vulkanen uitspuwen is gesmolten gesteente uit het center van de aarde. Ook kostbare gesteentes uit de Wildaardkorst komen vrij bij een vulkaanuitbarsting. Deze edelstenen zijn ook als symbolen op de vijftien rollen van het spel te zien.

Normaal en Volcano Wilds

Op ieder van de drie slots komen wild symbolen op alle rollen voor. Hiermee kan je andere symbolen vervangen. Er zijn echter twee verschillende wild symbolen in dit spel. Het normale wild symbool komt op alle rollen van een slot voor. Dan is er ook nog de speciale Volcano Wild. Deze kan je alleen op de middelste rol van iedere slot tegenkomen. De vulkaan heeft een functie als een normaal wild symbool. Wanneer er echter twee of meer middelste rollen een vulkaan symbool laten zien dan activeer je hiermee ook een speciale feature. Op dat moment zal namelijk een vulkaan uitbarsten en hete lave over het speelveld uitspuwen. Alle symbolen die door deze gesmolten steen geraakt worden veranderen dan ook in Wilds.

ScreenshotDrill Bonus symbool

Op de middelste rollen van de drie afzonderlijke slots kan ook een symbool van de boor komen te staan. Dit is het Drill Bonus symbool. De bedoeling is om alle drie de middelste rollen een boor symbool te hebben staan. Wanneer dit gebeurt actieveer je namelijk één van de drie bonusspellen. Eerst moet je een keuze maken uit vier verschillende stenen. Drie van deze stenen leiden naar een bonusspel terwijl één toch nog een geldprijs oplevert.

Safari free spins

Safari free spins bestaan uit 10 gratis spins waarbij extra wild symbolen en multipliers actief zullen zijn.

Fossil Hunt bonusspel

Activeer je het Fossil Hunt bonusspel dan ga je op fossielenjacht. Tijdens drie free spins moet je zoveel mogelijk scheppen verzamelen om de botten van een fossiel helemaal uit te graven.

Groene steenMushroom Forrest bonusspel

Tijdens het Mushroom Forrest bonusspel begeef je jezelf in een paddenstoelen bos. Hier mag je drie keuzes maken uit verschillende paddenstoelen. Deze kunnen geldprijzen, multipliers of extra picks waard zijn. Je loopt meestal met een leuke winst weer uit het bos weg.

Wat is je leeftijd?

age