The Three Musketeers

The Three MusketeersOnline gokkasten van Quickspin zijn regelmatig op bekende verhalen gebaseerd. Dit kunnen bijvoorbeeld sprookjes zijn of bekende boeken. De reden waarom de ontwikkelaar hiervoor kiest is omdat het spannende verhaallijnen oplevert. De ontwikkelaars van Quickspin zijn er bovendien meesters in om deze verhalen tot leven te brengen tijdens het spelen van de slot. Voor The Three Musketeers gokkast is het bekende boek van Alexandre Dumas over de drie Franse zwaardvechters als inspiratiebron genomen. Het resultaat is een video slot met 20 win lijnen waar de lijfspreuk van de drie musketiers een grote rol speelt bij de speciale features van het spel.

Direct The Three Musketeers spelen

Gokkast thema

Opnieuw een Quickspin gokkast gebaseerd op een bekend boek. Het verhaal van de drie musketiers komt oorspronkelijk uit het boek van Alexandre Dumas. In de loop der tijd is het boek zelfs verschillende keren verfilmd. Dit heeft enkele serieuze en komische films als gevolg gehad. In de hoofdrol van het verhaal zijn Athos, Porthos en Aramis. The Three Musketeers. Deze drie mannen nemen het in zwaardgevechten op tegen de ridders van de slechte koning. Het verhaal speelt zich dus af in de middeleeuwen waarin narren de koning in het kasteel vermaakten. Al Logodeze personages komen als symbolen op de vijf rollen van de online gokkast voor.

Jester de Joker is Wild

Uiteraard kan ook deze keer geen Wild symbool ontbreken. Ditmaal is Jester de Joker het symbool waarmee andere symbolen vervangen kunnen worden. De Jester Wilds zijn echter speciale wild symbolen. Ten eerste zal je opvallen dat het Stacked symbolen zijn die drie rijen op een rol kunnen bedekken. Dit betekent dat een complete rol met een Jester Wild bedekt kan worden. Mocht dit gebeuren dan wordt een multiplier meter actief en zal de prijs die je wint met een 1x, 2x of 3x multiplier vermenigvuldigd gaan worden. Lukt het je om twee rollen met twee Jester Wilds te bedekken dan krijg je de prijzen zelfs 4x uitbetaald.

Twee musketiers is al prijs

Hoewel de musketiers met zijn drieën zijn hoef je toch maar twee bij elkaar te sparen om een prijs te winnen. Een bijzondere eigenschap van deze symbolen is namelijk dat je slechts twee op een winlijn hoeft te krijgen. Daarbij zijn ook alle drie de musketiers zogenaamde Stacked symbolen. Ook deze bedekken daarom een groot gedeelte van een rol en kunnen potentieel een hele rol bedekken. Dit komt vooral goed van pas tijdens de free spins feature van het spel.

Vrouw1 voor allen, allen voor 1

De lijfspreuk van de drie musketiers komt pas echt goed tot zijn recht wanneer je de free spins feature weet te activeren. Hiervoor heb je drie scatter symbolen ergens op het speelveld nodig. Tijdens de free spins kan je de verschillende musketeer symbolen met elkaar combineren. Een combinatie tussen diverse personages is dus mogelijk. Daarbij is tijdens de free spins nog een speciale feature actief. Dit zijn namelijk de Nudging Symbols. Deze feature maakt het mogelijk om nog grotere prijzen te pakken met de vier Stacked symbolen.

Nudge één van de stacked symbolen

ManDe Jester Wild en de Musketeers zijn allemaal stacked symbolen. Tijdens de free spins kunnen de drie zwaardvechters elkaar zelfs vervangen. Daardoor zijn al grote prijzen mogelijk, maar deze kans wordt nog groter door de Nudging Symbols feature die ook tijdens deze spins actief zal zijn. Deze feature maakt het namelijk mogelijk om symbolen nog een nudge te geven nadat deze tot stilstand zijn gekomen. Vaak zorgt dit ervoor dat één van de stacked symbolen een hele rol bedekken. Wetende dat de vier symbolen elkaar ook allemaal kunnen vervangen mag het duidelijk zijn dat dit enorme prijzen tot gevolg kan hebben.

Wat is je leeftijd?

age