The Wild Chase

The Wild ChaseBankovervallers, mooie vrouwen, cashgeld, dure juwelen en snelle auto’s. Dit zijn de hoofdbestandsdelen voor de setting van deze gokkast van Quickspin. De naam The Wild Chase betekent De Wilde Achtervolging in het Engels. We kunnen daarom wel aannemen dat de dieven na hun daad betrapt zijn en op de vlucht zijn geslagen voor de politie. Het gevolg is een wilde achtervolging door de stad met snelle auto’s. Het is een spannende setting die ook in een filmscène niet zou misstaan. De slot heeft verder een scala aan speciale features. Onder andere een zeer speciale gratis re-spin feature, multiplier Wild symbolen en een free spins bonus geven een extra dimensie aan het spel. Samen met de verhaallijn en de mooi weergegeven symbolen op de vijf rollen met 25 win lijnen zorgt dit alles voor een spannend gevoel. De spanning neemt alleen nog meer toe door de kans om met iedere spin enorme geldprijzen te winnen.

Direct The Wild Chase spelen

Gokkast thema

De hoofdbestandsdelen van het gokkast thema weet je ondertussen al. Dit zijn namelijk knappen mannen en vouwen die hun geld verdienen met kluizen kraken. Ondertussen leven zij een jetset leven in een luxe mediterraanse stad. Het is de stad die de achtergrond van de online gokkast vormt en vele overeenkomsten heeft met Monaco. In deze Diamondsstad lopen genoeg doelwitten rond die onze meestersdieven kunnen beroven. De bedoeling van deze missie is om een kluis te kraken waarin geld en juwelen liggen opgeslagen. Deze voorwerpen zijn dan ook allemaal symbolen die in het spel voorkomen.

Re-spins voor een hogere winst

Een re-spin feature die volgt na het maken van een winnende combinatie zien we wel vaker op Quickspin gokkasten. De gratis re-spins van The Wild Chase video slot zijn echter uniek. Iedere keer als een combinatie op een win lijn komt te staan zullen deze symbolen vast blijven staan op hun plek en volgt er een re-spin. Kan de combinatie met een extra symbool (of zelfs meerdere symbolen) uitgebreid worden dan herhaalt het proces zich opnieuw. De nieuwe symbolen blijven nu op hun plek vaststaan en de rest spint nog een keer. Niet alleen de symbolen van de winnende combinatie kan je bij elkaar opsparen. Ook Wild symbolen kunnen gespaard worden en dit brengt een steeds hogere multiplier met zich mee.

ManStijgende multiplier bij meerdere wild symbolen

De Wild symbolen die tijdens het spelen van deze gokkast op de rollen voorkomt zijn allemaal zogenaamde Multiplier Wilds. Deze kunnen een gewonnen prijs met een multiplier vermenigvuldigen zodat je nog meer winst behaald. Om een multiplier van 2x te krijgen  heb je twee Multiplier Wilds in je speelveld nodig. Dit aantal loopt langzaam op tot drie wilds voor een 3x multiplier etc. Maximaal kan je vijf Wild symbolen op het speelveld krijgen en een 5 x multiplier. Hier komt de eerdergenoemde gratis re-spin feature goed van pas. Je kan namelijk de Wild symbolen bij elkaar sparen in meerdere spins.

Kluiskraak bonus free spins

Het symbool van een gesloten kluis is de bonus van deze slot. Het is ook meteen het doelwit voor de dieven die de hoofdrol spelen in de slot. Om de free spins vrij te spelen heb je meerdere kluizen nodig. Om precies te zijn drie of Screenshotmeer bonus symbolen. Ook dit keer komt de gratis re-spin feature ten hulp. Net zoals de Wild symbolen kan je namelijk ook Bonus symbolen verzamelen in meerdere spins. Iedere spin die elkaar opvolgt worden de zichtbare Bonussymbolen bijgeteld op een meter bovenaan in beeld. De bonus symbolen blijven niet vaststaan op hun plek zoals de eerdergenoemde Wild symbolen. Ook jij kan de Wilde Achtervolging en de spanning beleven wanneer je dit spel speelt in een iDeal casino online.

Wat is je leeftijd?

age