Titan Thunder

Titan ThunderDe Griekse mythologie is een onderwerp dat regelmatig als thema voor online gokkast wordt gebruikt. Ook Quickspin kan daarom natuurlijk niet achterblijven met een slot. Titan Thunder is het resultaat hiervan. In de hoofdrol zien we vijf bekende Griekse goden. Dit zijn Zeus, Poseidon, Hades, Hermes en Hephaestus. De vijf goden zijn ook als symbolen op de rollen van de video slot te bewonderen. Het aantal rollen waarmee je speelt varieert overigens bij dit spel. Tijdens het standaard spel zullen dit er vijf zijn. Gedurende de free spins feature en op willekeurige momenten tijdens het basisspel kan er een extra rol actief worden. Hierdoor speel je dus in totaal met 6 rollen. Het aantal win lijnen is 50. Daarbij hebben alle rollen ook nog eens vier rijen symbolen in plaats van de standaard drie. Je hebt dus genoeg kansen om winnende combinaties met de symbolen te maken.

Direct Titan Thunder spelen

Gokkast thema

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen is het thema van deze gokkast gebaseerd op de Griekse mythologie. Geen vreemd thema voor een gokkast. Veel mensen zijn echter van mening dat de versie van Quickspin de beste is. Titan Thunder heeft niet één Griekse god in de hoofdrol maar liefst vijf Griekse goden. Samen vechten zij een strijd uit. Hieraan heeft de slot zijn naam te danken. Er is namelijk gedonder onder de titanen. Ook kunnen de goden natuurlijk krachten aanwenden. Tijdens de strijd zal je daarom bliksemschichten alle kanten op zien slaan. Naast de Groenvijf goden bestaan de symbolen uit verschillende edelstenen en twee symbolen met een speciale eigenschap. Dit is het Wild en Scatter symbool. Wat precies de speciale eigenschappen van deze symbolen zijn vertellen we in deze review.

Gouden Wild symbool

Het gouden Wild symbool komt op alle rollen van de gokkast voor. Als speler zie je dit symbool graag voorbijkomen. Het helpt je immers met het maken van combinaties. Een Wild symbool kan voor alle andere symbolen op de rollen spelen. Door de speciale eigenschap van het symbool zal je in staat zijn om een stuk meer winst te maken. Wild symbolen zijn er overigens in overvloed wanneer de zesde rol op een willekeurig moment geactiveerd wordt. Dit is namelijk een feature die je tot 8 extra Wild symbolen op kan leveren.

Alle titanenDe verborgen zesde rol

Na het opstarten van Titan Thunder zie je een speelveld voor je van vijf afzonderlijke rollen. Op iedere rol staan vier rijen symbolen afgebeeld. Dit is één rij meer dan een standaard gokkast. Links naast het speelveld zie je echter ook een grote steen verticaal staan. Hierop is de naam van de video slot geschreven. De steen is geen decoratie maar heeft een functie. Dit is namelijk de verborgen zesde rol van het spel. Op willekeurige momenten kan de zesde rol actief worden. De staan schuift dan aan de kant waardoor de symbolen op de rol zichtbaar worden. Vervolgens beginnen zes rollen te spinnen. Wanneer de rollen tot stilstand komen zullen bliksemschichten op symbolen inslaan. Ieder symbool dat geraakt wordt door de bliksem verandert in een Wild. Dit kan je tot 8 extra wild symbolen opleveren.

Bliksem symbool voor free spins

Blauwe titaanHet symbool met een bliksemschicht erop afgebeeld is de Scatter. Drie of meer van deze symbolen leveren je een prijs op waarbij de inzet waarmee je speelt met een multiplier wordt vermenigvuldigd. Daarbij ook 8 free spins. Tijdens deze spins zullen alle zes de rollen actief zijn. Ook veranderen de goden symbolen van formaat. Deze zullen een vlak van 2 bij 2 symbolen bevatten. Een god wordt bovendien aan het begin van de free spins tot een extra wild symbool gekozen. Hiermee worden je kansen op het winnen van prijzen tijdens de feature een stuk groter.

Wat is je leeftijd?

age