Treasure island

Treasure islandWanneer je online gokkasten in een iDeal casino wilt spelen dan kan je eigenlijk niet mis gaan met de spellen van Quickspin. Hoewel de collectie niet uit heel veel spellen bestaat zijn het stuk voor stuk meesterwerken. De allermooiste animaties en de meest originele speciale features en verhaallijnen maken ieder spel tot iets bijzonders. De gokkast Treasure island van de ontwikkelaar is een spel vol met actie dat het verhaal vertelt van een groep piraten op schattenjacht. De verhaallijn is gebaseerd op een bekend boek met dezelfde naam van de schrijver Robert Louis Stephenson. Dit verhaal is de basis van de speciale features en animaties die in het spel verwerkt zijn. De symbolen op de vijf rollen met 4 rijen en 40 win lijnen hebben allemaal met het originele boek te maken.

Direct Treasure island spelen

Gokkast thema

Treasure island vertelt het verhaal van een groep piraten die op zoek zijn naar een schat. Deze zoektocht speelt zich af op een tropisch eiland in de Caribbean. Vroeger was dit deel van de wereld een hotspot voor piraten. Hier spelen zich bijvoorbeeld ook de films van de Pirates of the Caribbean af. Deze online Quickspin gokkast heeft wel iets weg van de populaire films met Johnny Depp als Captain Jack Sparrow. De personages die echter als symbolen op de Piraatrollen van deze slot voorkomen komen uit het boek van Robert Louis Stephenson. De kapitein van dit piratenschip heet bijvoorbeeld Captain Flint. De verschillende speciale features die in het spel verwerkt zijn brengen het verhaal verder tot leven.

Schatkist en Barrel Wild symbolen

Zoals bij zoveel Quickspin gokkasten kan je ook in dit spel een Wild symbool verwachten. Ook niet geheel tegen de traditie in is het feit dat er opnieuw verschillende Wild symbolen zijn. Als eerste is er de schatkist. Dit symbool is de standaard wild. Op de rollen komen echter ook houten tonnen gevuld met TNT voor. Dit weten we omdat de letters TNT op de zijkant van de ton staan afgebeeld. Wanneer er twee of meer van deze bijzonder Barrel Wilds op de rollen komen te staan dan vallen de piraten aan. Vanaf het schip worden kanonnen afgevuurd. De kanonskogels die het speelveld raken veranderen symbolen in nog meer extra wild symbolen. Raakt een kogel een vat  met TNT dan ontstaat er een ontploffing en veranderen meerdere symbolen in Wilds.

Drie kompassen betekent winst

HookDe symbolen van de kompassen zijn de scatters. Hiermee kan je deze keer niet alleen free spins winnen. Wanneer je namelijk drie of meer kompassen op het speelveld van vijf rollen krijgt zal een nieuw scherm openen. Spelers moeten vervolgens op dit scherm een keuze maken uit één van drie kompas symbolen. Iedere keuze geeft je een andere beloning. Dit kan een geldprijs zijn, free spins of het Treasure Hunt bonusspel.

Geldprijs, free spins of bonusspel

Nadat je een kompas kiest waaraan een geldprijs verbonden is krijg je dit aantal munten uitbetaald op je balans en gaat het spel weer verder. Treasure island heeft echter ook nog de free spins en het bonusspel te bieden. De free spins beginnen altijd eerst met een selectie spelletje. Hiermee kan je extra spins, wilds, super wilds of barrel wilds winnen Screenshotdie tijdens de free spins actief zullen zijn. Tijdens het Treasure Hunt bonusspel ga je echt samen met de piraten op schattenjacht. Je krijgt tijdens dit spel een kaart van het eiland te zien. Op vijf zijn op de schatkaart met een kruis gemarkeerd. In het spel probeer je te raden waar de schat begraven ligt op het eiland. Iedere keuze is een geldprijs waard. Wanneer je echter de plek selecteert waar de schat begraven is dan krijg je hiervoor de hoogste beloning.

Wat is je leeftijd?

age