1429 Uncharted Seas

1429 Uncharted SeasJe bevaart de wilde zeeën in 1429 Uncharted Seas. Dit is een spel wat geschikt is voor de ware avonturier en dit komt omdat je speelt vanaf een echte schatkaart. Als het spel start dan merk je meteen dat alles zich op een schip afspeelt. Dit komt omdat je het beeld van een tafel ziet die heen en weer deinst op de golven van de zee. De camera die komt dan dichterbij en zoomt in op een kaart. Dit blijkt een schatkaart te zijn en daarop zie je diverse vreemde figuren. Telkens als je een spin aan het spel geeft dan veranderen de figuren en dan kun je weer proberen een mooi geldbedrag te winnen. Het is dus een echte schatkaart als je de jackpot weet te draaien.

Speel 1429 Uncharted Seas

Raak in de ban van het spel

Als je eenmaal aan het spelen bent dan zal het niet zo lastig zijn om in de ban van het spel te raken. Het spelen dat gaat makkelijk en snel en je zal ook snel leren hoe het spel gespeeld moet worden. Wil je een goede uitleg van het spel dan is er een uitgebreide helpfunctie aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Je hebt veel kans om een winnende combinatie te draaien want er zijn maar liefst vijfentwintig winlijnen waar je gebruik van kunt maken. Wanneer je een winnende combinatie weet te draaien dan zie je meteen op welke winlijn dit is geweest en dan zie je ook direct wat het bedrag is wat je hebt gewonnen. Het leuke aan de spellen van Thunderkick, dit is de maker van dit Screenshotspel, is dat je meteen de winst in euro’s ziet. Bij slots van andere fabrikanten zie je vaak de winst in munten weergegeven worden. Bovenaan het scherm zie je ook duidelijk en overzichtelijk de totale winst die je hebt behaald.

Bij het spel zijn ook gratis spins te winnen. Hiermee kun je dan weer veel extra geld gaan winnen. Er zijn dus vele mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken en het is een spel wat je lang zal blijven boeien. Het leuke is dat je dan ook nog eens gratis kunt gaan spelen. Dit geeft je dan de mogelijkheid om het spel goed te leren kennen. Je leert dan alle mogelijkheden kennen en je kunt ook makkelijk om echt geld gaan spelen als je kans wilt gaan maken op leuke winsten.

Het menu is overzichtelijk

Met een druk op de knop kom je in het menu en daar kun je veel dingen gaan regelen. Wat daar bijvoorbeeld mogelijk is dat is dat je de kwaliteit van de graphics in kunt stellen. Natuurlijk wil je op een zo hoog mogelijke kwaliteit spelen maar het kan zijn dat je even last hebt van een tragere internetverbinding en dan is het goed om te weten dat je voor een lagere kwaliteit kunt kiezen. Het spel zal er dan nog steeds goed en duidelijk uitzien en je kunt dan weer lekker soepel gaan spelen. Aan alles is gedacht om jou een zo fijn mogelijke ervaring te bieden.