Arcader

ArcaderDe naam die zegt het al en Arcader dat is een slot die doet denken aan een arcade spel van vroeger. Als het spel begint te laden dan zie je de tekst staan dat de 3D elementen worden geladen. Dit beloofd dan al veel goeds en als het spel dan start dan zal je blij zijn dat je dit spel bent gaan spelen. Dit komt omdat dit spel er fantastisch uitziet. Ga je dan spelen dan ervaar je ook nog eens hoe leuk het is om het spel te spelen. Thunderkick is de maker van dit spel en die heeft ervoor gezorgd dat dit een spel is wat je steeds door wilt spelen en waar je ook steeds weer wilt weten wat de volgende spin je gaat brengen.

Speel Arcader gratis

Er zijn tien winlijnen

In het spel zijn er tien winlijnen te vinden en je hebt dus vele manieren om een winnende combinatie te draaien. Aan de zijkant van het scherm zie je de nummers van de winlijnen staan en als je met de muis op een nummer gaat staan dan zie je meteen hoe een winlijn loopt. Ook als je een winnende combinatie draait dan zie je meteen op welke winlijn deze combinatie is gedraaid en de winst die wordt je dan ook direct getoond. Het is sowieso erg leuk als je een winnende combinatie draait. Dit is dan niet alleen omdat je een leuke winst weet te behalen maar wat er dan op het scherm gebeurt dat zal je echt verbazen. Het lijkt wel een explosie aan effecten en je ziet dan ook teksten als Screenshot‘Awesome’ voorbijkomen. Het is dan al leuk dat je een mooie winst hebt weten te halen maar als je dan alle effecten ook nog eens op het scherm ziet dan maakt dit het extra speciaal.

De symbolen die je op de wielen ziet staan die zullen je bekend voorkomen. De meeste symbolen die kun je ook vinden bij de oude vertrouwde fruitmachine vinden. Toch worden deze anders afgebeeld en het wordt getoond op een retro manier. Het is te vergelijken met de 8-bits spelcomputers van eerder. Als je het spel dan ook gaat spelen dan zal je ook nog eens een nostalgisch gevoel krijgen. Het is dus een spel wat leuk is om te spelen om meerdere punten. Dit is waarom dit ook bij veel spelers een favoriet is.

Win fantastische bedragen

Wat zeker niet onbelangrijk is dat is dat je er ook fantastische bedragen mee kunt winnen. Het zal je maar gebeuren dat je de jackpot weet te winnen en je weet dat je dan vele duizenden euro’s rijker gaat worden. Toch hoef je niet de jackpot te winnen om een leuk geldbedrag op te gaan strijken. Ook als je andere winnende combinaties weet te draaien dan zal je leuke geldbedragen gaan winnen. Het leuke is dat je dit spel dan ook nog eens gratis kunt gaan spelen. Ga dan ook snel kijken hoe leuk het spel is en verbaas je over de prachtige 3D elementen en de fraaie graphics.