Barber Shop

Barber ShopBen je toe aan een nieuw kapsel of moet je geschoren worden dan kun je terecht bij de Barber Shop. Toch kun je bij dit spel niet alleen geknipt en geschoren worden. Waar je vooral vrolijk van zal worden dat is dat je hier veel geld kunt verdienen. Als het spel start dan zie je een dichte deur van de kapperszaak op het beeld. Daarop zie je dan een bordje waar normaal gesproken op staat of de zaak geopend is of niet. Deze keer zie je dit niet staan maar daar zie je nu de mogelijkheden die het spel je bieden. Wanneer je dit gespeeld hebt dan gaat de deur open en dan zie je de vijf wielen en de drie rijen waar je op kunt gaan spelen.

Speel Barber Shop gratis

Geknipt en geschoren worden was nog nooit zo leuk

Je zal er nog nooit zoveel plezier ervaren hebben bij het knippen en het scheren als bij dit spel. Op de wielen zie je afbeeldingen van mensen die een scheerbeurt of een nieuw kapsel nodig hebben. Verder zie je ook attributen die de kapper gebruikt zoals het scheermes. Verder zijn er dan nog de symbolen die de bonus laten zien. Het geven van een spin dat doe je met een simpele druk op de knop en de wielen zullen dan gaan draaien. Wanneer je een winnende combinatie hebt gedraaid dan zal je verbaasd zijn hoe leuk dit wordt weergegeven. Je ziet dan de winnende afbeeldingen omringt worden met scheerschuim. Wat er dan gebeurt dat is dat deze afbeeldingen blijven staan en de andere symbolen gaan weer draaien. Je krijgt dan een gratis respin en als je dan weer een zelfde symbool draait dan Screenshopzal ook deze omringt worden door het scheerschuim en je winst zal blijven oplopen. De respins die blijven maar komen zolang je het zelfde symbool op de wielen ziet verschijnen.

In totaal zijn er vijfentwintig winlijnen waar je winst op kunt behalen. Dit houdt dus in dat je een mooie kans hebt om veel geld te winnen. Draai je een winnende combinatie dan wordt duidelijk getoond op welke winlijn dit was en er wordt ook meteen getoond hoeveel winst je hebt behaald. Het is ook een duidelijk spel want aan de rechterkant zie je bovenaan staan wat de totale winst is die je hebt behaald. Dit zie je dan ook in euro’s staan en dit is dus anders dan bij de slots die de winst in munten weergeven.

Het spel maakt je vrolijk

Als je het spel gaat spelen dan zal dit je vrolijk gaan maken. De figuren die op de wielen staan die zien er olijk uit en als je een winnende combinatie draait dan is het leuk om te zien hoe de winnende figuren met scheerschuim omringt worden. Daarnaast is er dan ook nog eens de prachtige winst waar je vrolijk van zal gaan worden. Er zijn enorme bedragen bij dit spel te winnen en misschien win jij zelfs wel de jackpot. Wanneer je dit weet te realiseren dan weet je dat je een fraaie winst in de wacht gaat slepen van vele duizenden euro’s.