Birds On A Wire

Birds On A WireHet slot Birds on a Wire draait uiteraard om vogels die op een lijn zitten. Dit is dan een hoogspanningslijn en de vogels dat zijn dan de symbolen op je wielen. Als je al een beetje had gelezen op deze website dan heb je ook kunnen lezen dat Thunderkick een fabrikant is die er van houdt om het net allemaal een beetje anders aan te pakken. Zo is er een spel met skeletten met meerdere hoofden en is er ook een slot wat draait om drie ijsjes. Ook bij dit spel is er voor een unieke invalshoek gekozen en dit zijn twaalf apart uitziende vogels die vol spanning je aankijken wat er gaat gebeuren. Jouw taak is het om een zo hoog mogelijke winst te gaan behalen.

Speel Birds On A Wire gratis

Birds On A Wire spelen met echt geld

Het spelen dat leer je makkelijk

Het spelen van dit spel dat is makkelijk te leren. Voordat het spel start kun je naar een intro kijken en daar zie je al alle mogelijkheden van het spel. Je ziet dan ook dat er een vermenigvuldiger is die je veel winst op kan leveren. Het intro gaat ook naadloos over in het spel. Je ziet bij het intro namelijk de vogels die naar beneden vliegen en ze komen dan langs alle mogelijkheden die er zijn. Aan het einde van het intro landen ze dan op de hoogspanningslijnen en dat is het moment dat jij dan kunt beginnen met spelen. Met een simpele klik op de muis geef je een spin aan het spel en Screenshothet scherm verschuift dan een stukje naar rechts. Hier is de hoogspanningslijn nog leeg en daar zullen dan weer nieuwe vogels op gaan landen. Dit alleen maakt het al leuk om te spelen en het is gewoon weer eens wat anders en dat maakt het dat het ook afwisselend blijft.

Weet je een winnende combinatie te draaien dan is het erg leuk om te zien hoe dit aan je getoond wordt. De vogels die dan de winnende combinatie vormen die komen onder stroom te staan en die verdwijnen. Gelijk daarna ga je een gratis spin krijgen en komen er nieuwe vogels in de plaats van de vogels die zijn verdwenen. Weet je dan weer een winnende combinatie te draaien dan treedt de vermenigvuldiger in werking. Wanneer je maar blijft winnen dan is het mogelijk om tot vijfmaal de winst uitgekeerd te krijgen. Dit maakt het dat je met dit spel ook nog eens erg veel geld kunt gaan winnen.

Thunderkick weet je te boeien

Mocht je dit nu een erg leuk spel vinden dan willen wij je aanraden om ook eens bij de andere spellen van Thunderkick te gaan kijken. Je zal dan zien dat je hier ook veel andere leuke spellen kunt vinden waar je veel plezier mee kunt beleven. Aan het begin van deze tekst noemden we al een aantal voorbeelden van andere spellen. Het is het unieke wat deze spellen zo leuk maakt om te spelen. Daarnaast spelen de spellen dan ook nog eens erg fijn en zijn de spellen makkelijk om te leren.