Bork The Berzerker

Bork The BerzerkerHet spelen van Bork the Berzerker betekend dat er één en al actie op je scherm zal verschijnen. Het spelen dat is enorm leuk en dat komt meteen al als je het intro ziet. In het begin zien we dan ook direct onze held en dat is iemand met een grote hamer die er niet al te knap uitziet. Telkens zal op een muur een mogelijkheid van het spel getoond worden en deze wordt dan door onze held stukgeslagen met de hamer waarna er dan weer een nieuwe mogelijkheid zal gaan verschijnen. Aan het einde verschijnt dan het spel en dan kun je ook direct starten met spelen. Doordat de mogelijkheden meteen in het begin al getoond werden weet je meteen hoe je moet gaan spelen.

Speel Bork The Berzerker gratis

Het spel speelt erg fijn en makkelijk

Wat een enorm pluspunt bij dit spel is dat is dat het zo fijn en makkelijk speelt. Als het spel start dan zie je vijf wielen en daarop zie je vreemde tekens en afschrikwekkende wezens. Je geeft met een simpele klik een spin aan deze kast en dan zullen de wielen gaan draaien. Doordat er vijfentwintig winlijnen zijn heb je een goede kans dat je een winnende combinatie weet te draaien. Heb je nu een mooie combinatie gedraaid dan wordt er meteen getoond op welke winlijn dit is en hoeveel geld je dan hebt gewonnen. Bij dit spel is het zo dat des te afschrikwekkender de Screenshotwezens zijn des te hoger je winsten zullen uitvallen. Er is dan ook nog eens een bonusspel in het spel in daarmee kun je dan veel geld mee gaan winnen. Dit alles met elkaar maakt het dat dit een leuk spel is om te spelen en waarmee jij je lange tijd mee zult gaan vermaken.

Heb je nu geen zin om zelf steeds een spin aan het slot te geven dan heb je ook de mogelijk om van de auto play functie gebruik te gaan maken. Wanneer je dit gaat doen dan geef je aan hoeveel je per spel in wilt gaan zetten en hoeveel spellen je wilt gaan spelen. Daarna zullen deze spellen automatisch gespeeld gaan worden en jij hoeft dan alleen maar te kijken of je een leuke winst weet te behalen. Dit is slechts één voorbeeld van hoe leuk en makkelijk het is om dit spel te gaan spelen.

Probeer het spel gratis

Heb je dit nu allemaal gelezen en twijfel je of het wel een spel voor jou is dan is het goed om te weten dat je dit spel ook gratis kunt gaan proberen. Je kunt dan gewoon op het spel klikken en je kunt starten met spelen. Het is dan niet nodig om je eerst in te schrijven en het is ook niet nodig om een storting te doen. Wat je dan doet is spelen voor je plezier en het is dan niet mogelijk om een echte winst te behalen. Wel is het dan mogelijk om alle mogelijkheden van het spel zelf te gaan ervaren. Ook jij zal dan overtuigd raken van de kwaliteiten van het spel.