Esqueleto Explosivo

Esqueleto ExplosivoSpelen op de Esqueleto Explosivo is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Het is een spel wat Mexicaans aandoet en wat draait om doodshoofden. Wanneer je gaat spelen dan is het leuk om het geluid goed hard te zetten. Zo kun je alle geluidseffecten goed ervaren en kun je optimaal van het spel genieten. Direct als het spel begint dan zal je al helemaal in de stemming zijn. Je ziet dan namelijk vuurwerk en na een tijdje zie je het beeld verschuiven naar de grond. Daar zie je vijf skeletten en die hebben elke drie doodshoofden. Dit is dan ook meteen het spel. Dit kun je dan zien als vijf wielen en er zijn dan drie rijen.

Speel Esqueleto Explosivo gratis

Er is een geweldige vermenigvuldiger

Als je gaat spelen dan zal het je opvallen dat er een geweldige vermenigvuldiger. Hiermee kun je echt enorme winsten gaan behalen. Het is zelfs mogelijk om tot tweeëndertig keer je winst te krijgen. De vermenigvuldiger die treedt in werking als je een winnende combinatie weet te draaien. Wanneer dit gebeurt dan zal je onder de indruk zijn. De doodskoppen die horen bij de winnende combinatie horen die beginnen dan te zingen en knappen op een bepaald moment uit elkaar. De overige doodshoofden die blijven staan en er komen dan weer nieuwe doodshoofden bij. Weet je dan weer een winnende combinatie te draaien dan zal je tweemaal de winst gaan krijgen. Weet je daarna Screenshotweer een winnende combinatie te maken dan zal je viermaal je winst weten te halen. Dit kan zo doorgaan tot tweeëndertig maal de winst. Direct onder de skeletten zie je de vermenigvuldiger en zie je hoeveel de winst dan kan gaan worden. Je zal erg blij zijn als je ziet dat deze vermenigvuldiger steeds hoger op zal gaan lopen.

Het is een spel wat je helemaal vrolijk zal gaan maken. Thunderkick dat is de maker van het spel en je kunt zien dat er goed nagedacht is over het spel. Het is een spel wat niet dertien in een dozijn is. Doordat er geen echte wielen worden gebruikt maar omdat je skeletten ziet doet het heel anders aan. Het zal dan echt een afwisseling zijn als je dit spel gaat spelen. De achtergrond en de sfeer die maken het spel helemaal compleet en het zal dan ook niet lang duren voordat je helemaal op zal gaan in het spel. Ook jij zal je hier lang mee kunnen vermaken.

Probeer het spel gratis

We hebben een hele lofzang geschreven over het spel maar het kan zijn dat jij nog niet overtuigd bent. Het is dan ook goed om te weten dat je gratis kunt gaan spelen. Je speelt dan met virtueel geld en je kunt geen echte winsten behalen. Dat is natuurlijk minder spannend maar het is ook vooral bedoeld om je een indruk te geven hoe het spel eruitziet. Ben je na het spelen met het virtuele geld overtuigd en wil je voor echt geld gaan spelen dan kun je dit snel gaan doen. Ga maar snel eens gratis spelen en zien hoe makkelijk en leuk het spel wel niet is.