Flux

FluxSpelen op Flux dat is een ervaring op zich. Het is een gokkast die net even anders is dan alle andere gokkasten. Het is een spel wat gemaakt is door Thunderkick en dit is een fabrikant die veel aandacht besteedt aan het maken van de spellen. Dit is iets wat je waarschijnlijk wel weet als je al vaker een spel van de maker hebt gespeeld. Het zijn spellen die er mooi uitzien en daarbij dan ook nog eens erg goed spelen. Je begint met spelen en het zal dan ook moeilijk zijn om hier weer mee te gaan stoppen. Er is een bepaalde X factor die ervoor zorgt dat je steeds weer door wilt spelen en wilt zien welke leuke winsten je kunt halen.

 

Speel Flux gratis

Spelen van de Flux slot

Het spelen van dit spel dat is iets wat je lang zal bij blijven. De symbolen die draaien wel als je een spin aan kast geeft maar het lijkt alsof de symbolen zweven door de lucht. Je hebt dan in eerste instantie ook helemaal niet door dat je naar de wielen van een gokkast zit te kijken. Dit is een erg leuk gezicht en dit kan ook een leuke afwisseling zijn voor de vele standaard gokkasten die er zijn. Dit is echt even anders en toch is het gewoon een gokkast waar je op speelt. De bedoeling is dan ook om winnende combinaties te gaan draaien en te proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te gaan spelen. Er zijn vele winlijnen waar je op kunt spelen en het mooie is dat deze lijnen twee kanten oplopen. Weet Screenshotje dus een winnende combinatie te draaien dan krijg je tweemaal de winst uitbetaald. Zowel van links naar rechts krijg je de winst maar ook van rechts naar links zal je de winst krijgen.

Het spelen van het spel dat is erg makkelijk om te gaan doen. Er zijn maar een paar knoppen. Natuurlijk is er de knop om een spin aan de kast te gaan geven. Ook kun je een paytable zien en hierbij zie je de waarde van de symbolen en zo leer je makkelijk om het spel te gaan spelen. Daarbij is er dan ook nog een menu. Hier kun je onder andere aangeven op welke kwaliteit de beelden moeten worden weergegeven. Heb je nu niet zo’n snelle internetverbinding dan kun je op een lagere kwaliteit gaan spelen om zo toch vloeiend te kunnen spelen.

Aan alles is gedacht bij Flux

Dit is een videoslot waarbij aan alles is gedacht. Het is voor iedere computer geschikt en je kunt het dan ook nog eens gaan spelen op de mobiele apparaten.  Alles is eenvoudig aan te passen en als je wint dan zie je ook meteen de winst in euro’s die je hebt behaald. Verder kun je dan ook nog eens in het menu automatisch gaan spelen en dit betekend dat je aan kunt geven hoeveel spellen er automatisch gespeeld dient te worden en wat je in wilt zetten. Daarna hoef je niets meer te doen en kun je kijken of je een leuke winst gaat behalen.