Fruit Warp

Fruit WarpBij Fruit Warp draait het uiteraard allemaal om fruit. Nu denk je misschien dat dit niet zo bijzonder is omdat dit bij de ouderwetse fruitmachines ook het geval is. Het is leuk om hier op te gaan spelen maar het kan zijn dat je wel eens een keer wat anders wilt. Dan willen wij je toch aanraden om dit spel eens te gaan spelen. Wanneer je bijvoorbeeld fruit wilt zien wat met een warpsnelheid gaat bewegen dan ben je bij dit spel aan het juiste adres. Het is hierbij namelijk mogelijk om de warpmeter te gaan vullen en als je dit gaat doen dan ziet dit er niet alleen indrukwekkend uit maar dan kan dit je ook nog eens veel geld gaan opleveren.

Speel Fruit Warp gratis

De fraaie graphics van het spel

Wat je direct op zal vallen als je dit spel gaat spelen dat zijn de fraaie graphics van dit spel. Het ziet er enorm leuk uit en dat komt ook omdat je niet de traditionele wielen gebruik maakt. Je ziet fruit op het scherm zweven en als je een spin aan de kast geeft dan verdwijnt het zwevende fruit uit het scherm en dan komt er weer ander fruit voor in de plaats zweven. Als het spel start dan zal je ook met veel interesse naar het intro kijken. Wat je dan ziet dat is een sinaasappel die aan de boom hangt. Deze begint te trillen tot die uit elkaar knapt. Wat je dan ziet is een explosie in Screenshotfruit die zich met grote snelheid over je scherm beweegt. Tussendoor zie je dan ook nog eens alle mogelijkheden van het spel uitgelegd en je weet dan ook direct hoe je dient te gaan spelen. De graphics daar zal je met veel interesse naar gaan kijken en die zullen je zeker gaan bekoren.

Het is bij Thinderkick (de maker van het spel) dat er voor een unieke invalshoek wordt gekozen en dat is bij dit spel niet anders. Het zwevende fruit is leuk en dat maakt het ook dat het een spel is wat niet snel zal gaan vervelen. Het spel is dan ook nog eens met een groot gemak te bedienen. Het geven van een spin aan het spel dat gaat makkelijk maar ook als je andere zaken wilt gaan regelen dan kun je dit ook makkelijk en snel gaan doen door het menu te gaan openen.

Speel automatisch

Het spelen van dit spel is leuk maar we kunnen ons voorstellen dat je het niet echt leuk vindt om steeds op de knop ‘Spin’ te drukken met de muis. Het is dan ook goed om te weten dat je ook automatisch kunt gaan spelen. Wat je dan gaat doen is aangeven hoeveel je per spel in wilt gaan zetten en je geeft ook aan hoeveel spellen je wilt gaan spelen. Het spel zal dan automatisch gaan draaien. Je hoeft dan helemaal niets meer te doen en kunt op het scherm zien hoeveel winst je gaat behalen. Wil je toch na een aantal spellen stoppen of iets aanpassen dan is dat uiteraard gewoon mogelijk.