Magicious

MagiciousHet spelen van Magicious betekent dat je een leuke tijd gaat hebben. Ben je een liefhebbers van goochelaars dan zal je helemaal in je sas zijn want hier draait het helemaal om in dit spel. Als je het spel ziet dan zie je meteen een beeld van een podium. Dit is dan het podium waar de goochelaar samen met zijn assistente op zal komen te staan. Vervolgens zie je een intro in de vorm van een boek. De goochelaar en de assistente die worden dan aan je voorgesteld en er word je ook verteld wat je moet gaan doen. Daarna kun je meteen gaan spelen en als je het intro hebt gezien dan kun je deze uiteraard ook overslaan.

Speel Magicious gratis

Het magische aspect aan het spel

Er zit een magisch aspect aan het spel en dat maakt het spel ook zo leuk. Begin je met spelen dan zie je aan de beide kanten van het scherm een persoon staan. Dit is dan de goochelaar en zijn assistente. Daar tussenin daar zie je dan verschillende pakjes draaien en dit kunnen ook sterren zijn. Dit kun je dan vergelijken met de wielen van een ‘normale’ gokkast. In totaal zijn er vijf wielen en drie rijen. Je kunt dan een spin aan de gokkast geven en als je dan een winnende combinatie weet te draaien dan zal je onder de indruk zijn. De goochelaar of zijn assistente die zullen het toverstokje gebruiken om de winst magisch te laten verschijnen. Je ziet dan ook direct hoeveel winst je hebt Screenshotbehaald. Het ziet er allemaal prachtig uit en dat maakt het dat de spelers er graag op spelen. Wanneer je een spin aan dit spel hebt gegeven dan kijk je meteen naar de zijkanten van het spel om te zien of de goochelaar of zijn assistente het toverstokje gebruiken om een winst te laten verschijnen.

We kunnen pagina’s volschrijven over hoe leuk het is om dit spel te gaan spelen maar het beste kun je dit gewoon zelf gaan ervaren. Het is dan ook goed om te weten dat dit een spel is wat je gratis kunt gaan spelen. Je hoeft dan niets te doen behalve op het spel te gaan klikken. Het is dan ook niet nodig om eerst een storting te gaan doen en je hoeft je zelfs niet in te gaan schrijven bij een online casino. Je kunt meteen gaan spelen en dan ervaren hoe leuk het spel is.

Bedien het spel makkelijk

Een ander voordeel aan het spel is dat is dat het een spel is wat makkelijk te bedienen is. Er is een knop waarmee het menu tevoorschijn komt. Hier staan alle opties van het spel in. Zo kun je de grafische kwaliteit kiezen en dat maakt het dan ook dat dit een spel is wat door spelers met een tragere internetverbinding gespeeld kan worden. Wil je automatisch spelen dan is het ook mogelijk. Het is naast alle voordelen die we al noemden ook nog eens een zeer functioneel spel. Ga dan ook snel kijken welke leuke magische winst jij kunt behalen.