Sunny Scoops

Sunny ScoopsHet maakt niet uit wat voor weer het is want met Sunny Scoops is het altijd volop zomer. Het spelen van dit spel dat mogen we wel een hele ervaring noemen. Het is dan ook geheel anders dan het spelen op bijvoorbeeld een fruitmachine. Wanneer je het spel voor het eerst zien dan zal je goed moeten kijken of je wel echt op een slot aan het spelen bent. Dit komt omdat je niet de traditionele wielen ziet maar je ziet drie ijsjes en deze hebben dan ook elk weer drie bolletjes. Als je een spin gaat geven dan moet je proberen met de bolletjes ijs een winnende combinatie te maken en dit maakt het dat dit wel een heel erg uniek spel is.

Speel Sunny Scoops gratis

Voor geld Sunny Scoops spelen

Het spel is enorm spannend en leuk

Als je dit spel gaat spelen dan is het enorm spannend en leuk. In het begin zal je je steeds weer verbazen hoe leuk het is dat je steeds nieuwe bolletjes ijs ziet verschijnen. Geef je een spin aan de kast dan verdwijnen de ijsjes naar de rechterkant van het scherm en dan zie je drie nieuwe ijsjes in beeld komen waar dan ook weer drie nieuwe bolletjes op komen. In het totaal zijn er veertien winlijnen te vinden in het spel en als je een winnende combinatie weet te draaien dan zie je duidelijk op welke winlijn dit is geweest en hoeveel winst je dan hebt weten te behalen. Je hebt ook de mogelijkheid om een heel erg groot ijsje te gaan maken en als je dat voor elkaar weet te krijgen dan weet je dat je een enorm bedrag gaat winnen. In het begin van het spel zie je een duidelijke intro waarin alles wordt uitgelegd. Zo weet je direct hoe het spel gespeeld moet worden.

Dat het spel uniek is wil natuurlijk nog niet zeggen dat het een leuk spel is. Je wilt dat het spel ook makkelijk te spelen is en dat het je aandacht weet vast te houden. Dat is bij dit spel het geval. Het leuke aspect van de ijsjes geeft het net dat beetje extra. Er is dan ook nog eens een bonusspel waarmee je gratis spins kunt gaan winnen. Bovenin in beeld wordt duidelijk bijgehouden wat je totale winst is geweest. Misschien ben jij wel de volgende speler die de fraaie jackpot in de wacht weet te slepen.

Het spel en de mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden die het spelen van het spel makkelijker maken. Het is mogelijk het menu te openen en dan kun je bijvoorbeeld de kwaliteit van de graphics instellen. Natuurlijk wil je het liefste op de hoogste kwaliteit spelen maar als je internetverbinding wat traag is dan kun je nog steeds soepel spelen door voor een mindere kwaliteit te kiezen. Ook als je dit gaat doen dan zal je zien dat het spel er dan nog steeds enorm leuk uitziet en dat je hier dan veel plezier aan zal beleven. Het spelen van dit spel dat zal je altijd een lekker zomers gevoel gaan geven.