Toki Time

Toki TimeHet spelen van Toki Time kan je niet alleen heel erg rijk gaan maken maar het zal ook een glimlach op je gezicht toveren. Heb je een slechte bui dan speel je dit spel en je bent ineens vrolijk. Als het intro van het spel begint dan zal je humeur al vrolijker gaan worden. Wat je ziet dat is een leuk beestje met een hartje op de neus. Dit schattige beestje verteld je hoe je moet gaan spelen. Het intro is dan ook leuk om te zien en geeft meteen wat de mogelijkheden van het spel zijn. Je hebt dan ook direct zin om te gaan spelen en als je dit gaat doen dan zal je ook lange tijd blijven spelen aangezien dit een spel is wat je moeilijk los zal kunnen laten.

Speel Toki Time gratis

De fraaie figuren in het spel

Wanneer het spel start dan zie je enkele gaten in de grond en daarin verdwijnen de beesten als je een spin aan het slot geeft. De nieuwe figuren komen dan met een razende vaart weer in beeld verschijnen. Wat je graag zal zien dat is Toki. Dit is een groot beest en deze zie je ook in het intro van het scherm. Dit is een beest wat de gehele lijn op een wiel beslaat. Dit kun je zien als een wild symbool en deze kan dus iedere vorm aannemen wat het makkelijker maakt om een leuke winst te gaan draaien. Naast Toki zijn er nog vele andere leuke figuren en dit zijn dan bijvoorbeeld een Screenshotwolkje met een regenboog en een vallende ster. Als je een winnende combinatie weet te draaien dan krijg je automatisch een gratis spin en telkens als je dan blijft winnen dan zal je weer gratis spins blijven krijgen. Bovenaan in het scherm kun je dan precies zien wat je totale winst is.

Als je gaat spelen dan doe je dit op elk winlijnen. Het duurt dus nooit lang voordat je een winnende combinatie gaat draaien. Wil je nu niet de hele tijd zelf een spin aan het spel geven dan is het ook mogelijk om een bepaald aantal spellen automatisch te gaan spelen. Wat je doet is dan aangeven hoeveel spellen je wilt gaan spelen en wat de inzet dan per spel is. Je kunt dan lekker naar het scherm kijken en zien hoeveel winst je dan gaan behalen.

Speel overal en altijd

Thunderkick heeft het spel zo gemaakt dat je het niet alleen op de computer en de laptop kunt gaan spelen maar ook op de mobiele apparaten zoals de smartphone en de tablet. Dit betekend dat je overal en altijd kunt spelen en dat de schattige figuren je dan kunnen helpen een leuk geldbedrag bij elkaar te gaan spelen. Het is dan ook nog eens mogelijk om dit spel gratis te gaan spelen. Ga je dit doen dan weet je precies wat de mogelijkheden zijn en hoe leuk het is om dit spel te gaan spelen. Je zal dan net als ons snel enthousiast zijn over dit leuke en spannende spel.