Chibeasties

ChibeastiesGekke beesten dat vind je op de Chibeasties gokkast. Wanneer je hiermee gaat spelen dan is het lastig om te gaan stoppen en dit komt onder andere door deze vreemde beestjes. Wanneer je voor het eerst gaat spelen dan zal je waarschijnlijk vreemd opkijken van de beesten want het zijn nu eenmaal geen beesten die je dagelijks in het bos ziet lopen. Yggdrasil heeft de fantasie laten spreken en dat heeft erin geresulteerd dat er vele aparte beesten te bekijken zijn die je ook nog eens veel geld op kunnen gaan leveren. Het spel ziet er ook prachtig uit en vanaf de eerste spin zal je onder de indruk zijn van de makkelijke besturing en de fraaie afbeeldingen die er zijn gebruikt.

Chibeasties slot gratis spelen

IdealSpeel voor echt geld, start met €333,- bonus

Maak gebruik van gratis spins

Wat je kunt doen dat is gebruik gaan maken van gratis spins. Dit doe je door de speciale symbolen daarvoor op de wielen te laten verschijnen. Er zijn verschillende gratis spins te winnen en op deze manier kun je dan voordelig gaan spelen en je maakt dan ook nog eens een grotere kans om een groot geldbedrag te gaan winnen. Aangezien er gebruik wordt gemaakt van een progressieve jackpot weet je dat de jackpot bijna met de minuut stijgt. Een progressieve jackpot houdt namelijk is dat deze gaat stijgen als er op de gokkast gespeeld wordt en de jackpot wordt niet gewonnen. Het Screenshotis dan wel zo dat Yggdrasil ervoor gezorgd heeft dat de jackpot altijd wel rond een bepaald bedrag valt. Dit is om er zeker van te zijn dat een speler het megabedrag gaat winnen en dat de jackpot dus niet eindeloos zal blijven stijgen. In het spel zijn ook diverse Wild symbolen te vinden en deze zorgen er ook voor dat je makkelijker winnende combinaties kunt draaien. Deze symbolen kunnen namelijk de vorm van ieder ander symbool aan gaan nemen.

Het winnen dat kun je doen op diverse winlijnen. In dit spel zijn er twintig winlijnen en in het totaal speel je met vijf wielen en daarop zijn drie rijen te zien. Het spel bedienen dat gaat erg makkelijk en dat kun je niet alleen gaan doen op de computer en de laptop maar ook op de smartphone en de tablet. Met een druk op de knop geef je een spin aan de kast en het is ook mogelijk om ineens de maximale inzet te plaatsen of een aantal spellen automatisch te gaan spelen.

Speel het leuke bonusspel

Wat erg leuk is om te spelen dat is het bonusspel. Wanneer je hier op gaat spelen dan weet je dat je kansen vergroot worden op het winnen van een mooi bedrag. Het is ook een heel ander spel dan het spelen op de wielen. Dit zorgt er dan ook nog eens voor dat het een leuke afwisseling is. Yggdrasil heeft ervoor gezorgd dat dit een spel is wat niet snel zal gaan vervelen. In het begin ben je aan het kijken naar de vreemde beesten maar al snel zal je helemaal opgaan in het spel en steeds weer proberen het bonusspel te gaan spelen.

X
cookie-2020.png