Doubles

DoublesDe Doubles gokkast van Yggdrasil heeft een retro thema wat doet denken aan de jaren 80. De symbolen die op de vijf rollen met 243 manieren om te winnen voorkomen zijn de standaard fruitsymbolen die ook te zien zijn op de ouderwetse fruitautomaten. Om echter in het thema van de jaren 80 te blijven hebben de ontwikkelaars van Yggdrasil de symbolen een zeer simpel uiterlijk gegeven waarbij ieder symbool is opgebouwd uit grote pixels. Hierdoor ontstaat het uiterlijk van een oude spelcomputer die in dit tijdperk voor het eerst zijn intrede deed. Dit gevoel wordt nog eens versterkt met de geluidseffecten die tijdens het spelen hoorbaar zijn. Je hoeft echter niet bang te zijn dat de speciale features en de gameplay van het spel ook ouderwets zijn. De online gokkast is namelijk op zowel computer als mobiele telefoon prima te spelen en de speciale features zijn zeer vernieuwend.

Dubbele symbolen in Doubles

De reden dat deze Yggdrasil gokkast de naam Doubles heeft meegekregen is te danken aan de dubbele symbolen die op de rollen voorkomen. Het scherm dat je voor je ziet nadat de videoslot is opgestart is opgebouwd uit vijf rollen met elk drie symbolen. Symbolen zijn onder andere: pruimen, citroenen, sinaasappels, kersen, hoefijzers, 7’s en diamanten. Een combinatie van drie of meer van deze symbolen levert je al een prijs op. Het maken van winnende combinaties is bovendien ook niet moeilijk door de 243 win manieren van de Doubles gokkast in plaats van winlijnen. Dit zorgt er namelijk voor dat symbolen van dezelfde soort op aangrenzende rollen van links naar rechts altijd een prijs opleveren. Mocht er een winnende combinatie gemaakt worden met een dubbel symbool dan tellen deze als twee symbolen. Het maximale aantal symbolen dat in een winnende combinatie kunnen voorkomen is daardoor niet vijf maar tien van dezelfde symbolen. Het maken van een dergelijke combinatie zal niet meevallen in het normale spel. Echter in de Free Spins feature wordt dit een stuk makkelijker.

Tot 40 free spins met speciale feature

Het Free Spins symbool van Doubles is makkelijk te herkennen. Dit is namelijk het Doubles logo met het woord Free Spins eronder geschreven. Drie of meer van deze symbolen op willekeurige rollen van de gokkast leveren je tussen de 8 en 40 free spins op. Voordat de gratis spins echter beginnen zie je een scherm voor je met alle symbolen die in het spel voorkomen. Hier kan je een symbool selecteren dat gedurende de gehele free spin feature als dubbele symbolen op de rollen zullen verschijnen. De kans om een winnende combinatie van 10 symbolen te maken wordt hierdoor een stuk groter. Lukt je dit met het diamant symbool dan heb je de hoogst haalbare prijs van de videoslot te pakken. Deze bedraagt namelijk 25.000 munten.

Speel de Doubles gokkast gratis op deze pagina en ervaar de retro feel van het spel. Tevens zal meteen te merken zijn dat de speciale features vernieuwend zijn en veel sensatie aan de online gokkast toevoegen. Wil je voor echt geld spelen? Klik dan de button onder de slot en je wordt naar een casino verwezen waar de online gokkast met iDeal te spelen is.

X
spinia.png